- הוסף לסימניות
ואם הרב אומר לא להיבדק, לא ניבדקים אבל לפי האוראות נישארים 30 יום בבית, קשה, אבל ונישמרתם, הרב לא רוצה שתדביקו עוד אנשיםאין צורך להביא לי ראיות מרבנים
ואם הרב אומר לא להיבדק, לא ניבדקים אבל לפי האוראות נישארים 30 יום בבית, קשה, אבל ונישמרתם, הרב לא רוצה שתדביקו עוד אנשיםאין צורך להביא לי ראיות מרבנים
הוראות משרד הבריאות השתנו, עכשיו צריך רק 10/14 יום בידוד לחולה מאומת.ואם הרב אומר לא להיבדק, לא ניבדקים אבל לפי האוראות נישארים 30 יום בבית, קשה, אבל ונישמרתם, הרב לא רוצה שתדביקו עוד אנשים
מקור ?מה לעשות שמתוך יחס של בערך 12% באוכלוסיה אנחנו הרבה יותר אחוזים בחולים קשה?
למה 30 יום?ואם הרב אומר לא להיבדק, לא ניבדקים אבל לפי האוראות נישארים 30 יום בבית, קשה, אבל ונישמרתם, הרב לא רוצה שתדביקו עוד אנשים
13 ימים לפחות, וחייבים לעבור 3 ימים לפחות ללא תסמינים.מקבלת תסמינים 10 ימים
ממש לא13 ימים לפחות, וחייבים לעבור 3 ימים לפחות ללא תסמינים.
מיום קבלת התסמיניםלמה 30 יום
ממש לא
10 ימים ולפחות 3 ימים בלי תסמינים.
אם אדם סבל מתסמינים עד 7 ימים פלוס שלש ללא.
אחרי 10 ימים הוא משוחרר.
צודקת .מ
ההוראות של משרד הבריאות הן לפחות 13 יום.
כתבו על זה וצטטו כמה פעמים באשכולות. מוזמנת לבדוק בהוראות משרד הבריאות.
מיותר לציין שאני לא מצדדת בשום דעה מהסוג הזה. כן?חחח.
חברה שלי, חילונית תל אביבית [שונאת את ביבי ובטוחה שסיפור המסכות קשורה אליו]
הייתה במסיבת יום הולדת, 50 חבר'ה בלי מסכה ח"ו.
הייתה שם הדבקה המונית של עוד כמה סיבובים.
היא לא הייתה מאלה שהשאירו את הפלאפון באוטו, אז היא קיבלה הודעה להיות בבידוד.
אז היא יוצאת בלי הנייד.
היא קצת משתעלת ונראה לה שאין לה ריח כבר יומיים אבל בקטנה היא טבעונית אז היא לא פוחדת...
זה בערך השיחה שהייתה לי איתה.
חברה קרובה [חברותא ישנה] שאני מאמינה לה.
אז גם שם יש סיסמת "לא נבדקים=לא נידבקים"
אתה מכיר חילונים מקרוב?בסגר הקודם שעשו זה היה רק חרדים אפילו שהיה מקומות לא של חרדים עם אותם אחוזים, וזה היה סגר בלי מחשבה לדוגמא סגרו את ביתר ובפנים העיר חגגה אז ההדבקה תמשיך , זה בגלל איתנו חרדים! אבל אם עושים לפי ערים אדומות זה באמת יהיה עגום כי המציאות כואבות שמתחלת הקורונה היא יותר חוגגת אצלינו נכון שאפשר להסביר בדברים טבעיים כמו משפחות גדלות וחיי קהילה, משפחה שמוציאה 8 ילדים למוסדות לא דומה ליד 1 ... אבל חוץ מהדרך הטבעית זה בא אלינו כי הקב"ה רוצה שאנחנו נתקרב אליו ולא מי שלא מכיר בו בכלל, צריך להבין את זה!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים