כללי היכל ישיבה

• הוסף לסימניות
אני מחפש תמונה של היכל ישיבה - בחורים לומדים.
כבר לאחר חיפוש מאסיבי בפרוג.

עדיפות: היכל ישיבה מלא, מבט מלמעלה, בחורים לבושים בחליפות [ולא בגדי לבן].
כלומר: ריתחא דאורייתא.
לא חשוב האיכות.

תודה

• הוסף לסימניות
את זה ראיתי - לא מספיק לי
התמונה הראשונה מידי חיוורת בשבילי
התמונה השניה - לא, לא...

בקיצור: למי יש משהו אחר בבקשה.

• הוסף לסימניות
אני חייבת בדחיפות תמונה של ישיבה איכותית (אפילו לקניה) מי שיודעת אני מודה לה מאוד.....

• הוסף לסימניות
אני חייבת בדחיפות גם תמונה של ניו יורק בלילה איכותית
מי שיודעת כיצד אוכל לרכוש אותה זה יעזור לי מאוד!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rחלי;842588:
אני חייבת בדחיפות גם תמונה של ניו יורק בלילה איכותית
מי שיודעת כיצד אוכל לרכוש אותה זה יעזור לי מאוד!!!

לא קשור לאשכול זה, אבל אפשר באישי...

• הוסף לסימניות
זה טוב ?

קבצים מצורפים

• IMG0067.JPG
    KB 24.2 · צפיות: 31
  • IMG0044.JPG
    KB 20.7 · צפיות: 31
  • IMG0045.JPG
    KB 25.3 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
התמונה הראשונה והתמונה השלישית זה וושינגטון די סי - באחת רואים את הפרלמנט ובשנייה את הבית הלבן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה