כללי היכן אפשר למצוא שקיות או תיקים + הדפסה?

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים שקיות או תיקים עם סגירה, גודל A6 /A5 בערך. בכמות.
משהו מענין מבד/ אלבד עם למינציה וכדומה.

מישהו מתעסק עם זה או יודע להמליץ על עסק מתאים?

תודות ושבוע טוב

• הוסף לסימניות
מה הכוונה בד עם למינציה? ציפוי על הבד? או שאת מתכוונת להדפסה על הבד? (סובלימציה)
איזה סוג סגירה?

• הוסף לסימניות
הדפסה על השקית/ תיק. לא משנה איך.
אלבד עם למינציה זה סוג של אלבד יותר עמיד- מצופה איכשהוא.
סגירה- נראה לי רוכסן או שרוך.

• הוסף לסימניות
מי שמתמחה בכאלה דברים זה מקומות כמו "מוניטין" וכאלה שמפיקים מוצרי קידום מכירות

• הוסף לסימניות
שחרית אריאלס ושאלטר- תודות על התגובות.

אשמח לכתובות מייל- אם יש, אני חסומה לאתרים.
שוב תודות ואשמח לעוד הצעות. רצוי זולות :)

• הוסף לסימניות
יש לי את הקטלוג.
שלחי לי כתובת באישי כדי שאוכל להעביר לך אותו.

הוא שוקל טון

• הוסף לסימניות
אנחנו בביה"ס עובדים עם:
פלאש - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
גישאנק -
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אגם 2000 -
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תבקשי מהם במייל והם מיד ישלחו לך קטלוג.

• הוסף לסימניות
מוניטין בביתר, נתנו לי מחיר טוב 02-5806301

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה