דרוש מידע היכן אפשר לשכור סטיק של אתרוג

• הוסף לסימניות
לנו יש אבל בבני ברק...
אם תרצו
0533110844 אליעזר

• הוסף לסימניות
לא צריך סטיק דווקא של אתרוג
אפשר לקנות כל חברה אחרת
מנסיון

אם רוצים אוכל להשכיר יש לי אחד טוב שכרגע לא בשימוש
יכולה להעביר לאשדוד

• הוסף לסימניות
לא צריך סטיק דווקא של אתרוג
אפשר לקנות כל חברה אחרת
מנסיון

אם רוצים אוכל להשכיר יש לי אחד טוב שכרגע לא בשימוש
יכולה להעביר לאשדוד
יש לי סטיק אך צריכה סים עם חסימה של אתרוג(שיפתחו לי תמונות של שמלות לנשים...)
מתי תוכלי להעביר לאשדוד?
וכמה יעלה לי?
תודה רבה על ההיענות!

• הוסף לסימניות
יש לי סטיק אך צריכה סים עם חסימה של אתרוג(שיפתחו לי תמונות של שמלות לנשים...)
מתי תוכלי להעביר לאשדוד?
וכמה יעלה לי?
תודה רבה על ההיענות!
אם יש לך סטיק
את צריכה לרכוש סים מכל חברה שהיא
ולשים את הסינון של אתרוג על המחשב
המינוס של זה שהסים עצמו לא מסונן -אם את גולשת עליו ממחשב אחר הוא פתוח לגמרי
אני יכולה לעזור לך עם סטיק -לא עם סים

• הוסף לסימניות
הקטע הוא שאני רוצה לשכור רק ליומים ושלא יהיה לי בבית קבוע!

• הוסף לסימניות
אז לא אוכל לעזור בזה
אין לי סים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה