- הוסף לסימניות
עקב המצב, אני מעונינת בקישורים להזמנה ברשת.
מנסיון של איכות ושירות, כמובן.
תודה לעונים!
תודה לעונים!
עקב המצב, אני מעונינת בקישורים להזמנה ברשת.
תודה לעונים!
יש מקומות שיש מכירות ביתיות וכו'עקב המצב, אני מעונינת בקישורים להזמנה ברשת.
תודה לעונים!
באיזה מחיר אתם מחפשים?והמחיר מדהים...![]()
100 ש"ח נראה לי סביר לא?באיזה מחיר אתם מחפשים?
לא טוב מה ששמתימצטרפת, אשמח להמלצה על סריג מחמם באמת ולא סתם לקישוט.
מצטרפת לבקשה!עקב המצב, אני מעונינת בקישורים להזמנה ברשת.
תודה לעונים!
יש רק XS ו XXXL ....![]()
סריגים לגבר בגזרה קלאסית - עכשיו לרכישה באתר | NAUTICA | Nautica
סריגים לגברים מבית Nautica, מעוצבים בסגנון היוקרתי המזוהה עם המותג, באיכות גבוהה במיוחד ובהקפדה על כל פרט. כולל משלוח חינם עד הבית בכל הזמנה מעל 199 ₪www.nautica.co.il
![]()
סריגים לגבר בגזרה קלאסית - עכשיו לרכישה באתר | NAUTICA | Nautica
סריגים לגברים מבית Nautica, מעוצבים בסגנון היוקרתי המזוהה עם המותג, באיכות גבוהה במיוחד ובהקפדה על כל פרט. כולל משלוח חינם עד הבית בכל הזמנה מעל 199 ₪www.nautica.co.il
לא בדקתי איזה מידות יש רק ניסיתי לעזוריש רק XS ו XXXL ....
תודה על כל הקישורים!!
ברור.לא בדקתי איזה מידות יש רק ניסיתי לעזור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים