כללי היכן הכי שווה ויפה?

• הוסף לסימניות
אלבום דיגיטלי, עשיתי בפוטו בוק משום מה לא יצא כ"כ חד וברור אני עורכת שוב אצלם, יש מקומות שיוצא יותר איכותי למשל cbok וכדומה?

• הוסף לסימניות
יכולהיות שזה תלוי בגודל המקורי של התמונות?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה...

• הוסף לסימניות
דוקא לי יצא מאד איכותי בהדפסה שלהם!

• הוסף לסימניות
הדפסתי אצל סיבוק
והייתי מאד מרוצה.

• הוסף לסימניות
גם אני הדפסתי בCBOOK פעמיים ויצא מצוין

• הוסף לסימניות
הכוונה היא דווקא לדפוס שמביא תוכנה לעיצוב ועימוד?
כי אני עצבתי לא מעט אלבומים דיגיטליים בפוטושופ ואילוסטריטור (טיפול בתמונות דרך הפוטושופ ועיצוב באילוסטריטור) והדפסתי אצל 'סטודיו פז' באשדוד .
הוא מדפיס על נייר תמונה, ההדפסה מאוד איכותית. מומלץ!
(כמובן שאז יש להגיש את הקבצים בRGB)

• הוסף לסימניות
יש אחד בשם 'נחמן' באשדוד (דרך המייל אפשר מכל מקום) עושה כריכות מדהימות, הדפסה איכותית בטירוף, על נייר כרומו
מחירים מצוינים-מניסיון, יצא פצצה
0573112051

• הוסף לסימניות
כרגע אני לא כ"כ מתעסקת בגרפיקה אז אני עורכת בתוכנה של פוטו בוק?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש תם;675753:
הכוונה היא דווקא לדפוס שמביא תוכנה לעיצוב ועימוד?
כי אני עצבתי לא מעט אלבומים דיגיטליים בפוטושופ ואילוסטריטור (טיפול בתמונות דרך הפוטושופ ועיצוב באילוסטריטור) והדפסתי אצל 'סטודיו פז' באשדוד .
הוא מדפיס על נייר תמונה, ההדפסה מאוד איכותית. מומלץ!
(כמובן שאז יש להגיש את הקבצים בRGB)
גם אני הדפסתי בסטודיו פז ויצא מאד מאד ברור

• הוסף לסימניות
הדפסתי ספרים דרך מספר תוכנות ופיק א בוק ללא ספק ברמה אחת מעל כולם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה