- הוסף לסימניות
הישאם: 053-7555715אשמח אם אפשר עוד מידע או הפניה לאשכולות הרלוונטיים,
אולי @ארבע?
הישאם: 053-7555715אשמח אם אפשר עוד מידע או הפניה לאשכולות הרלוונטיים,
אולי @ארבע?
תודה!הישאם: 053-7555715
תוכלי לתת לי את המספר טלפון של זה שעשית אצלו?קיבלתי לפני 3 חודשים, מרוצה מאוד, וילון יפה והתקנה מהממת
אני מצרפת תמונות(צילמתי את הבד מקרוב להתרשמות, אני אוהבת ממש, אבל יש עוד סוגים
אפשר לשאול איזה בד זה? איך הוא נראה אחרי זמן?מי שרוצה וילונות יפים ואיכותיים עד הבית בתפירה אישית עם מחיר זול
איזה סוג קפל זה נקרא?קיבלתי לפני 3 חודשים, מרוצה מאוד, וילון יפה והתקנה מהממת
אני מצרפת תמונות(צילמתי את הבד מקרוב להתרשמות, אני אוהבת ממש, אבל יש עוד סוגים
ז"א ששתי המספרים המוזכרים כאן הם אחים?איזה סוג קפל זה נקרא?
נפגשנו עם האח שלו היום (הישאם) הראה לנו 3 אפשרויות של קפלים, לא ידענו מה לבחור
אשמח לעזרה
כן, אחד עובר בעיקר במודיעין עילית ואחד באזור המרכזז"א ששתי המספרים המוזכרים כאן הם אחים?
חושבת שהתמונה שהיא העלתה נקראת קפל שטוח, הסוג השני והנפוץ נקרא בננה (כמין תפיסות כאלו כל מספר ס"מ)
זו גם ההתלבטות שלנו, ובנוסף איזה סוג בד בחרת? הוא מראה תמונות שעשה בבתים?
יש לו הבדל במחיר בין הבדים ובין סוגי הקפלים?כן, אחד עובר בעיקר במודיעין עילית ואחד באזור המרכז
הוא הראה לנו תמונות של 3 סוגים אבל לא הצלחנו להתעמק בתמונה ולהבין לעומק את ההבדלים בין אחד לשני
קפל שטוח היה 2 סוגים, אחד אחורי שטען שמסובך להוריד ולהחזיר, והשני היה כמו קפל מכסה, לא יודעת להסביר..
בחרנו לחדר שינה בד קרפ, ולסלון בד פשתן - דומה מאד למה שמישהי פה העלתה
אבל נראה לי זה לא מועיל כשבחוץ חושך ובפנים מוארהשכנים שלי ממול החליפו את הזכוכית לזכוכית מראה
ככה שהם רואים הכל ומואר להם ואף אחד לא רואה אותם
כשאהיה עשירה אעשה את גם אי"ה
מועילאבל נראה לי זה לא מועיל כשבחוץ חושך ובפנים מואר
אז אולי את יודעת פרטים איפה עשו ? ומה המחיר ?מועיל
עושים את זה אצל זגג, אני יכולה לברר אצלם אחרי החגאז אולי את יודעת פרטים איפה עשו ? ומה המחיר ?
אז אולי את יודעת פרטים איפה עשו ? ומה המחיר ?
יש בעלי אקספרס כאלה
![]()
3.61US $ 33% OFF|רב גודל אחד דרך מראה חלון סרט פרטיות שמש חסימת זכוכית מדבקת חום בקרת רעיוני סרט עצמי דבק חלון גוון|סרטים דקורטיביים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
איזה סלון...אני עשיתי גם אצל הערבי קיר של 7.5 מטר תפירה שטוחה יצא מדהים! עלה לי 2600 כולל הכל!
וואו מדהים!! ואיזה סלון ענקאני עשיתי גם אצל הערבי קיר של 7.5 מטר תפירה שטוחה יצא מדהים! עלה לי 2600 כולל הכל!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים