קינוח חלבי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
באלעד יש גם את RG וילונות,גם אני אשמח אם תעלי לפה,
עדיין מרוצים? יש תמונה?
מקצוענים, שירות מקסים ומחירים סבירים
באלעד יש גם את RG וילונות,גם אני אשמח אם תעלי לפה,
עדיין מרוצים? יש תמונה?
לא זוכרת כמה עלה, זו היתה קניה מרוכזת של כמה וילונות יחד.מושלם!!!
יודעת לומר מה המחיר לכזה וילון? מה האורך? והאם זה שקוף?
אשל רהיטיםנראה מושלם
אפשר לשאול איפה קניתם את הספה?
תוכל לתת המלצה? אני צריכה לקרית מלאכיבאיזה איזור בארץ?
אם זה באזור אשדוד וכו' אני מכיר.
אפשר לקבל את מס' הטלפון שלו? אני מקרית מלאכי. תודה!!אנחנו באשדוד עשינו אצל ה"אח של הערבי" הוא מסתובב בדרום מאד מאד מרוצים ומאד זול
הקיר שלנו 3 מטר יצא לנו 900 כי לקחנו את הבד היותר יקר
מחיר רגיל הוא כ600 למטר.קיבלתי המלצה על וילון 70% אטימות ב390 ש"ח למטר?
זה מחיר זול? יש המלצות עדכניות?
0547555369 חיים דנגורמישהו יכול להמליץ לי על מישהו (יהודי) שעושה וילון סלון איכותי במחיר זול?
אשמח מאוד לשמוע.
תודה רבה
לא מנסיוןמישהו יכול להמליץ לי על מישהו (יהודי) שעושה וילון סלון איכותי במחיר זול?
אשמח מאוד לשמוע.
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים