- הוסף לסימניות
כן, אבל שמעתי שמאד קשה להשיג שם מטפלות ולכן לא פותחים.יש מעונות,
אבל מועט שאינו מכיל את המרובה,
רשימת המתנה ארוכה...
זה נכון?
כן, אבל שמעתי שמאד קשה להשיג שם מטפלות ולכן לא פותחים.יש מעונות,
אבל מועט שאינו מכיל את המרובה,
רשימת המתנה ארוכה...
באיזה איזור בביתר חסר במיוחד?נווה יעקב בירושלים
ביתר עילית
אני מחפשת מעון מומלץ באלעד,מה שם המעוןשהבנות שלך היו בו?עוד משהו לתשומת לב, אני גרה באלעד ואין מחסור אמיתי במעונות (באזור מגוריי יש לי 4 לבחירה)
ובכל זאת המעון אליו אני שולחת את הילדים הוא מעון מבוקש מאד מאד שאינו עומד בעומס. (בשביל לסבר את האוזן מאז שביתי נולדה ועד היותה בת שנה וחצי היינו ברשימת המתנה! רק בגיל שנה וחצי התפנה מקום ואז לא היה מקום לבת השנייה... חיכינו לתחילת שנה וב"ה לאחר תפילות הם נכנסו והתחילו שם את השנה.)
ללמדך שהרבה מאד תלוי גם בנכונות להשקיע. (כמובן במקום בו יש חסר אמיתי יתכן וישלחו גם למעון ברמה נמוכה, אבל בכל מקום בו יש תינוקות והמעון יהיה ברמה גבוהה יהיה לו ביקוש).
השקעה מבחינתי: מבנה גדול, מרווח ומאוורר. חצרות ענקיות (לא איזה דירה חשוכה מחולקת ל8 חדרים...)
מאובזר במשחקים, חדרי ג'ימבורי, עריסות חדשות וכו'.
וכמובן החשוב מכל: צוות אכפתי, מסור, אוהב וירא"ש. גם אם בשביל זה יש לתגמל את העובדות בהתאם...
מקווה שעזרתי...
מקפיץ את האשכולאני מעוניין להיכנס לתחום המעונות מי שיודע היכן חסר מעונות בארץ, אודה לו אם יציין כאן.
שכוייח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים