נכתב ע"י sh12;944894:כשאני לוחצת על כיבוי, הוא רק מכבה את וינדוס
כלו' נשאר לי במסך הכניסה - בחירת משתמש.
ואני רוצה לבחור כיבוי --- ושהמחשב יכבה לגמרי.
נכתב ע"י a26955;944897:איזה לחצן יש, שינה או כיבוי?
נכתב ע"י sh12;944901:יש לי אפשרות בחירה בין 3 האפשרויו': שינה / כיבוי / הפעלה מחדש
אפשרות הכיבוי - רק מכבה לי את ווינדוס, ולא מכבה לגמרי את המחשב.
נכתב ע"י sh12;944901:יש לי אפשרות בחירה בין 3 האפשרויו': שינה / כיבוי / הפעלה מחדש
אפשרות הכיבוי - רק מכבה לי את ווינדוס, ולא מכבה לגמרי את המחשב.
והרי זו הגדרה שונה מהסטנדרט, ולכן אני שואלת איך אפשר לשנות חזרה לסטנדרט--
כיבוי = כיבוי?
נכתב ע"י sh12;944909:הלחצן הראשי למטה?
כן, אפשר, רק שזו דרך פרימיטיבית ולא בריאה למחשב...
זה אמור להיות איפו-שהוא בהגדרות... ???![]()
נכתב ע"י פרסומון;944925:לחיצה ימנית על 'התחל'> מאפיינים.
נכתב ע"י פרסומון;944960:ראשית, אם הייתם אומרים על ההתחלה שיש לכם מערכת הפעלה XP זה היה חוסך כמה הודעות באשכול הזה...
שנית, אני רואה בתמונה שצירפתם שכן יש לכם כיבוי. אז אני חוזר להודעה הראשונה- קשה ההבנה עדיין לא הבין מה בכלל הבעיה.
נכתב ע"י sh12;945096:צפה בקובץ המצורף 153029
תודה למסייעים.
אבל שוב לא הצלחתי...
לא נעים לי להטריח את כולם.
זה ימתין לפעם הבאה שיבוא טכנאי...
שוב,
תודה לחושבים, למנסים, למייעצים...![]()
נכתב ע"י a26955;945200:טיפ לצילום מסך:
בלחיצה על לחצן ALT + לחצן הצילום הוא מצלם רק את החלון הנפתח ולא את כל המסך.....................
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים