היכן יש הופעות טובות?

• הוסף לסימניות
צילום הופעות הוא אחד הדברים המעניינים ומאתגרים.

לצערינו - רוב ההופעות המתאימות מבחינת צילום (אורות ציבעוניים, עשן, אקשן על הבמה וכו') לא מתאימות לנו מבחינת האנשים והתכנים.

אם מישהו יודע על הופעה טובה ומתאימה ששוה לצלם בה - אשמח אם יכתוב כאן.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אתה מחפש דבר שלא נברא.
המנכ"ל שאחראי על קביעת התכנים שראויים לך, קובע שאקשן, אורות ציבעוניים ועשן זה תרבות הגויים.

בכל אופן שיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;435376:
בס"ד

אתה מחפש דבר שלא נברא.
המנכ"ל שאחראי על קביעת התכנים שראויים לך, קובע שאקשן, אורות ציבעוניים ועשן זה תרבות הגויים.

בכל אופן שיהיה בהצלחה.
למה?
יש הופעות של דתיים.. צריך רק לחפש..
השערה שלי, שכל האמריקאים (להקת המושב, מתתיהו, סולפארם...) ישימו שטויות כאלה...
אולי גם דתיים לאומיים.. ושולי רנד..
ויש גם הופעות שיש בהם זמרים דתיים (כמו אודי דוידי) ועוד זמרים חילוניים ששרים שירים כאילו דתיים שזה מן הסתם יהיה שם..

• הוסף לסימניות
בס"ד

גאולונת, הבדיחה לא על חשבונך, אני מעריך אותך מאוד.

אבל הבחור לעיל מדבר על התנזרות מזמרים חרדים, אז זמרים דתיים???
כנסי לעניינים, דחוף ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;435418:
אבל הבחור לעיל מדבר על התנזרות מזמרים חרדים, אז זמרים דתיים???
כנסי לעניינים, דחוף ;)

נכתב ע"י msphoto;435360:
לצערינו - רוב ההופעות המתאימות מבחינת צילום (אורות ציבעוניים, עשן, אקשן על הבמה וכו') לא מתאימות לנו מבחינת האנשים והתכנים.
.
זה התנזרות?
לא ירדתי לעומק הבדיחה.....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
בס"ד

הוא שואל על משהו שמתאים לציבור שלו ואת מציעה זמרים דתיים/חילונים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;435376:
בס"ד

אתה מחפש דבר שלא נברא.

בכל אופן שיהיה בהצלחה.
יעקב הוצאת דברים מהקשרם.! כך נדמה לי שהוא התכוון שהוא כן רוצה אורות עשן אקשן וכו'. להפך זה בדיוק מה שהוא מחפש . שבד"כ ההופעות הם של זמרים חילונים וזה מה שמפריע לו.
בדוק והשווה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;435444:
יעקב הוצאת דברים מהקשרם.! כך נדמה לי שהוא התכוון שהוא כן רוצה אורות עשן אקשן וכו'. להפך זה בדיוק מה שהוא מחפש . שבד"כ ההופעות הם של זמרים חילונים וזה מה שמפריע לו.
בדוק והשווה....

בס"ד

ברור. הוא רוצה את כל מה שאמרת אבל הופעות כשרות. דהיינו גם לא חרדיות - כמו שוואקי, פריד ועוד עוד (כך נראה לי) כי אם כן מה יש לשאול. הכל ידעו שיש הופעות בלי סוף של שוואקי, פריד, ישיבה בויס ועוד ועוד.

בכל אופן אם טעיתי, התנצלותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;435455:
בס"ד

ברור. הוא רוצה את כל מה שאמרת אבל הופעות כשרות. דהיינו גם לא חרדיות - כמו שוואקי, פריד ועוד עוד (כך נראה לי) כי אם כן מה יש לשאול. הכל ידעו שיש הופעות בלי סוף של שוואקי, פריד, ישיבה בויס ועוד ועוד.

בכל אופן אם טעיתי, התנצלותי.
הוא (עד מיטב הבנתי הדלה..) מחפש הופעות עם אפקטים של עשן, אורות, ואקשן, אבל עם תכנים ראויים,
לא כך?

• הוסף לסימניות
יעקב?! הכל בסדר?

ביקשתי מידע על הופעות שאני כאדם שומר תורה ומצוות יכול להסתובב בהם ועדיין יהיו בהם תנאים מתאימים לצילום טוב ומעניין.

אני לא מבין מה לא ברור
בשביל צילום מעניין אני צריך כמה שיותר אורות, עשן, אקשן.
בשביל להסתובב בהופעה אני צריך שלא יהיו בה חוסר צניעות (ואני מצנזר כאן, ברשותך)

רוב ההופעות המושקעות פירוטכנית אינן עומדות בקריטוריון השני, והופעות רבות שמקובלות בציבור שלנו אינן כוללות את הקריטוריון הראשון. (אם בכלל מרשים לצלם..)

מי שיודע על הופעה שמשלבת את שני התנאים - מוזמן לשתף (והופעות כמו של שולי רנד וכד' יכולות מאוד להתאים, למשל)

אגב, בהופעה של שוואקי בקיסריה אסרו להכניס מצלמות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;435536:
יעקב?! הכל בסדר?

ביקשתי מידע על הופעות שאני כאדם שומר תורה ומצוות יכול להסתובב בהם ועדיין יהיו בהם תנאים מתאימים לצילום טוב ומעניין.

אני לא מבין מה לא ברור
בשביל צילום מעניין אני צריך כמה שיותר אורות, עשן, אקשן.
בשביל להסתובב בהופעה אני צריך שלא יהיו בה חוסר צניעות (ואני מצנזר כאן, ברשותך)

רוב ההופעות המושקעות פירוטכנית אינן עומדות בקריטוריון השני, והופעות רבות שמקובלות בציבור שלנו אינן כוללות את הקריטוריון הראשון. (אם בכלל מרשים לצלם..)

מי שיודע על הופעה שמשלבת את שני התנאים - מוזמן לשתף (והופעות כמו של שולי רנד וכד' יכולות מאוד להתאים, למשל)

אגב, בהופעה של שוואקי בקיסריה אסרו להכניס מצלמות..

בס"ד

עכשיו בסדר ;)

• הוסף לסימניות
אויש!
כבר חשבתי שאני קשת הבנה.....:rolleyes:
ראיתי כמה דברים בזמן האחרון.. אם אני אתקל בהם שוב, אני אשתף..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה