היכן כדאי לקנות מקום בשרת

• הוסף לסימניות
תוכלו להמליץ לי היכן כדאי לקנות מקום בשרת (50 MB) כמובן לא יקר וחברה אמינה.

• הוסף לסימניות
אם תרצי אוכל לעזור לך לבחור שרת, יש לי ניסיון בנושא ועזרתי פה לכמה בפורום.
אני אישית משתמש בחברה שעולה 2$ לחודש וכוללת שטח לא מוגבל ודומיין חינם לשנה.
שטח של 50 מ"ב זה דבר שקיים רק בחברות ישראליות יקרות שעובדות עדיין בשיטות של 2008.
אם אל מעונינת פני עליי באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1819508:
שטח של 50 מ"ב זה דבר שקיים רק בחברות ישראליות יקרות שעובדות עדיין בשיטות של 2008.
הנה, אמנם חברה ישראלית, אבל בהחלט לא יקרה.
בשביל מי שלא שולט באנגלית, חברה ישראלית זה פלוס גדול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1819508:
אם תרצי אוכל לעזור לך לבחור שרת, יש לי ניסיון בנושא ועזרתי פה לכמה בפורום.
אני אישית משתמש בחברה שעולה 2$ לחודש וכוללת שטח לא מוגבל ודומיין חינם לשנה.
אם אל מעונינת פני עליי באישי.

איזו חברה? שתף גם אותנו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1819702:

לקוח שלי שלקח שם שטח איבד שני אתרים במתקפת האקרים מוסלמים ברמה כזאת שהחשבון כולו נמחק/נהרס והחברה לא ידעה להציע שום פתרון.

חוויה קשה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1820275:
לקוח שלי שלקח שם שטח איבד שני אתרים במתקפת האקרים מוסלמים ברמה כזאת שהחשבון כולו נמחק/נהרס והחברה לא ידעה להציע שום פתרון.

חוויה קשה מאוד.

גם אצלי קרה שם דבר כזה. הוא הוא שיחזר לי את הכל תוך כמה דקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפוליאון;1820221:
איזו חברה? שתף גם אותנו

אני מעדיף לענות באישי כי אז זה יותר מפורט אבל הנה:
http://goo.gl/Xdvxvn
גילוי נאות, א. אני מקבל עמלה על מי שנרשם דרך הלינק הזה (זה לא משנה את המחיר) ב. זה לתקופה הראשונה בלבד, אבל זה חלק מהדברים שאני מסביר בפרטי.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה מאד על SITEGROUND יש שם שירות מעולה! וגם מחיר מעולה.
אני פשוט נדהמת כל פעם מחדש מעצמת הסבלנות שיש שם
גם לכאלו שלא כ"כ שולטות באנגלית אני ממליצה
יש אפשרות של דיבור איתם דרך הצאט ופשוט מתרגמים כל פעם דרך הגוגל טרנסלייט (כמובן שצריך לתקן אותו אבל בשביל מילים לא מובנות )

אני כל פעם מיחלת שהלוואי וגם לישראלים יהיה כזו סבלנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1819702:

שים לב שזה 250 מגה ולא 50...

נכתב ע"י YG&K;1822396:
אני ממליצה מאד על SITEGROUND יש שם שירות מעולה! וגם מחיר מעולה.
אני פשוט נדהמת כל פעם מחדש מעצמת הסבלנות שיש שם
גם לכאלו שלא כ"כ שולטות באנגלית אני ממליצה
יש אפשרות של דיבור איתם דרך הצאט ופשוט מתרגמים כל פעם דרך הגוגל טרנסלייט (כמובן שצריך לתקן אותו אבל בשביל מילים לא מובנות )

אני כל פעם מיחלת שהלוואי וגם לישראלים יהיה כזו סבלנות
אני מתכנן באמת מתי שהוא לנסות אותם, אני יודע שיש להם תמיכה ייעודית לאתרי וורדפרס וג'ומלה על ידי נציגים שמכירים את המערכות שזה ייתרון ובנוסף הדומיין אצליהם חינם כל החיים, החיסרון הקטן זה שעולה שמה בערך 4-8 $ לחודש לתקופה הראשונה ואחר כך כפול.

מי שמתכנן לפתוח שמה חשבון אני יכול לעזור לו בתהליך של הפתיחת חשבון, והתקנת האתר, רק שיפתח את החשבון דרך קישור שלי, ככה אני מקבל עמלת הפניה והמחיר שלו נשאר אותו דבר.
קישור: https://goo.gl/b1aIvj

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה