מאפים היכן מאחסנים שמרים יבשים?

• הוסף לסימניות
אני שמה בקופסה אטומה בארון

• הוסף לסימניות
סוגרת היטיב ולמקפיא,
צריך להקפיד שלא תיכנס לזה לחות.

• הוסף לסימניות
מקפיא אצלי

• הוסף לסימניות
לא מאחסנת תבלינים במקפיא, אלא בארון
מה יכול לקרות?
שמעתי מרב שמבין בכשרות שבארון יש שינויי מזג אוויר ולחות וזה מייצר תולעים.
פעם פתחתי אבקת מרק שהייתה סגורה בארון הרמטי והיו תולעים........
הכי טוב זה במקפיא!
אומרים אפילו לא בדלת של המקרר מהסיבה שכשפותחים את הדלת וסוגרים בזמן הזה התבלינים לא מקבלים מספיק קור ויכולים להתליע....

• הוסף לסימניות
מאחסנת במקרר בקופסא אטומה
כנ"ל תבלינים.

• הוסף לסימניות
אומרים אפילו לא בדלת של המקרר מהסיבה שכשפותחים את הדלת וסוגרים בזמן הזה התבלינים לא מקבלים מספיק קור ויכולים להתליע....
לא מוגזם קצת?
זה לא ביצים.

גם אם עומד יומיים בחוץ, בד"כ לא מתליע.
רק אם זה עומד הרבה זמן.

אז בדלת של המקרר - לא סביר שזה יתליע בדקות הללו שהדלת פתוחה.

על כל פנים, שנים ארוכות אני שומרת תבלינים בדלת המקרר - ואף פעם לא התליע (וכן. אני בודקת מדי פעם)

• הוסף לסימניות
שמרים יבשים - בקופסא אטומה בדלת של המקפיא,
תבלינים - בקופסאות שלהם בדלת של המקרר.

• הוסף לסימניות
במקפיא
האמת אפילו לא אטום
ויוצאים עוגות ובצקים מעולים

• הוסף לסימניות
בקופסה סגורה במקרר.
תבלינים בדלת של המקרר.

• הוסף לסימניות
אני שמה במקרר בקופסא אטומה,
אבל עם הזמן אני מרגישה שפחות תופח לי,
יתכן שבמקפיא ישמר יותר טוב?

• הוסף לסימניות
אני אחסנתי שמרים בקופסא אטומה בארון עד לפני כמה חודשים, כשהרגשתי שכל מה שאני מכינה לא תופח טוב-
ומסתבר שהשמרים התקלקלו....
מאז במקרר, קופסא אטומה.

• הוסף לסימניות
קונדיטורית קצועית לימדה אותי ששמרים במקפיא - מתים
אז במקרר בקופסא אטומה

• הוסף לסימניות
במקרר.
הקפאה הורסת את השמרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה