מידע שימושי היכן מבצעים בירושלים בדיקת p.c.r (פי.סי.אר) בדיקת קורונה יחידה התקפה בשדה התעופה

• הוסף לסימניות
במשרד הבריאות מפנים אותי לבתי החולים, שם מבצעים את הבדיקה, אבל קשה לי להאמין שאלפי הנוסעים לחו"ל בימים אלה מגיעים כולם לבתי החולים. האם ידוע למישהו היכן יש איזה מוקד לזה בירושלים?

• הוסף לסימניות
PCR זו הבדיקה הרגילה שמבוצעת במוקד הרגיל של מד"א,
ובמוקדים השונים של קופות החולים.

לא הבדיקות המהירות. (שנקראות בדיקות אנטיגן)

• הוסף לסימניות
מעתיקה מאתר פיקוד העורף:
כל היוצאים מישראל, למעט מחזיקי תעודת חיסון ומחזיקי תעודת החלמה, נדרשים להציג תוצאה שלילית בבדיקת קורונה (PCR) שבוצעה עד 72 שעות לפני מועד היציאה. בדיקות למטרת יציאה מהארץ יש לבצע במכון בדיקות פרטי ובתשלום.

נראה שבירושלים יש רק בהדסה מדיקל

כאן יש עוד מקום בירושלים, שרי ישראל 15, רשת be

• הוסף לסימניות
@טעמו וראו
1. בנתב"ג
45 ש"ח לתוצאות שהתקבלו עד 14 שעות.
135 ש"ח לתוצאות שהתקבלו תוך 4 שעות.
שירות בדיקות הקורונה הינו של חברת אומגה בשירות Check2fly.

המעבדה פתוחה בימים א'-ה' בין השעות 7:00-19:00.

להזמנת בדיקות קורונה לנוסעים יוצאים – לחצו כאן.

שירות לקוחות חברת אומגה- 076-5300873.

2.
מד"א וחברת איכילוב Well מציעים בדיקה מהירה בסניפי מד"א במחיר של 135 ש"ח

https://www.mdais.org/news/mdaichilovwell

להזמנה

https://ichilov.simple-sites.co.il/

3.
ביקור רופא 99 ש"ח

בדיקת קורונה פרטית - אישורי מעבר, השתתפות באירועים, ויציאה מבידוד - AID Genomics LTD
הצעה ללקוח עסקי להזמנת בדיקה עכשיו 2073* הצעה ללקוח עסקי 2073* בדיקת קורונה PCR ב-99 ש”ח בלבד ניתן לבצע בדיקת קורונה בתחנות דלק סונול נבחרות! לרשימת נקודות הדיגום בפריסה ארצית להזמנת בדיקה כעת לתמיכה בלבד, ניתן לחייג למספר: 2073* (שעות פעילות המוקד, בין 9:00-19:00) בדיקת קורונה בנקודת דיגוםבעלות...
aidg.co.il
aidg.co.il

4. בית מרקחת BE

עלות בדיקה 139 ₪

עלות בדיקה למשלמים בכרטיס אשראי שופרסל 99 ₪

מחזיקי כרטיס האשראי FLY CARD של אל על יוכלו לשלם על הבדיקה בנקודות - 80 נקודות בלבד לבדיקה!

https://www.bestore.co.il/articles/בדיקות-קורונה-לטסים-לחול/

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
במשרד הבריאות מפנים אותי לבתי החולים, שם מבצעים את הבדיקה, אבל קשה לי להאמין שאלפי הנוסעים לחו"ל בימים אלה מגיעים כולם לבתי החולים. האם ידוע למישהו היכן יש איזה מוקד לזה בירושלים?
הם אולי מפנים אותך למקומות יקרים כי רוצים שיהיה על חשבונך,
בפועל אפשר גם בקופת חולים לעשות.

• הוסף לסימניות
אני מודה מאד לכל מי שהעשיר בידע ותרם משלו. עזרתם מאד, יישר כח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה