דרוש מידע היכן מדפיסים טקסט באופן חזק יותר מהרגיל, שניתן למשש את האותיות?

• הוסף לסימניות
היכן וכיצד ניתן להדפיס טקסט [קונטרס/ספר/מודעה] באופן חזק הרבה יותר מהרגיל, שיוכלו למשש את האותיות?

• הוסף לסימניות
איך קוראים להדפסה כזו?
טרמוגרפיה
כמובן שלא כל דפוס עושה את זה
אפשרות אחת היא ללכת לדפוס בלט (ז"ל)
או לחפש דפוס שעוסק בטרמוגרפיה ומדפיס את זה באופסט

זה ידיד שלי שעוסק בזה:

• הוסף לסימניות
יש לי צורך חשוב להדפיס כך.
[מספיק עותק בודד או כמה עותקים בודדים]

• הוסף לסימניות
אני מכיר אחד כזה אבל אני לא חושב שהוא ידפיס ספר בבלט
זה דורש "סדר דפוס" ואני לא חושב שנשאר בעולם איש מקצוע כזה

רוב הבלט עשו הסבה של הציוד להבלטות או הדפסות פוייל

בכל אופן אתה מוזמן ליצור קשר עם הדפוס שנתתי מקודם מחר בבוקר והוא יתן לך את כל המידע לגבי טרמוגרפיה

• הוסף לסימניות
אין צורך שהכתב ממש יבלוט חזק, אלא שיתאפשר למשש.
כמו שמגיעים הרבה פעמים פרוספקטים שהאותיות ניתנות למישוש [נראה לי שזה אפילו לא נעשה בכוונה].

• הוסף לסימניות
כמו שמגיעים הרבה פעמים פרוספקטים שהאותיות ניתנות למישוש [נראה לי שזה אפילו לא נעשה בכוונה].
לא מכיר הכל..
עד כמה שאני יודע באופסט לא מרגישים במישוש את ההדפסה
בבלט כן מרגישים קצת
אולי יש אפשרות כזאת בדיגיטלי אני שם אני פחות מתמצה
וסתם מעניין לשם מה הצורך במישוש האותיות?

• הוסף לסימניות
אולי אתה מתכווין לכה שקופה ?

• הוסף לסימניות
למה שלא יהיה כמו גלופה של כריכה שעושים עם כתה בולט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה