- הוסף לסימניות
המחיר הזה אחרי סבסוד מהקופה כמדומניהמחיר באזור 1500 עד 2200.יכול להיות גם החזר מהקופ’’ח.תלוי איזה
המחיר הזה אחרי סבסוד מהקופה כמדומניהמחיר באזור 1500 עד 2200.יכול להיות גם החזר מהקופ’’ח.תלוי איזה
לגבי זה שיחזיק זמן,אחרי מעבר בין הרבה מאד מכונים,
מחפשת להגיע סוף סוף למכון טוב, שבו אוכל לקבל מדרס איכותי מותאם אישית שיחזיק לאורך זמן.
כי בנוסף לצורך הרגיל במדרסים, אני כעת גם אחרי שבר ברגל
ולכן מוכנה גם לשלם יקר העיקר שיהיה מדרס נחת טוב ואיכותי שיחזיק לאורך זמן.
איזור ירושלים / מודיעין.
תודה רבה מראש לכל המסייעים!
אשמח ממש לשמוע חו''ד על עקב אכילס משערי העיר,קשה לי לעקוב אחר כל האשכול, אבל מניסיון רע ומר יש רק מקום אחד איכותי עם אחריות אין סופית
אוטופדיית נווה
לגבי סעיף ב' ובהתייחס לעובדה שכתבת שאת מרוצה מנווה, כמה זמן היית בלי מדרס- בכל תיקון? כ י אצלי היו המון תיקונים וכל פעם זה ארך שבוע לפחות.כמה דברים שצריך לברר.
א. מי שרק אורוטופד או גם מוכר נעלים [וד"ל]
ב. מה קורה אם אחרי שנתיים יש שחיקה במדרס? כמה זה עולה? מי בודק אותי? וכמה זמן אני נשאר תקוע בלי מדרס?
ג. האם בודקים אותי רק לייזר? או רק ידני? או גם וגם?
ד. כמה שנים יש את המכון כמה דורות? וכמה תלונות?
איפה זה נמצא מה המחיר אני סובלת ממש מכאבי רגליים בקשוי עומדתאורטדוק
איזור הבורסה בר"ג
עם המדרסים שלהם יכולתי לעמוד שעות על הרגליים ללא כאב
הימים הראשונים גהינום אבל אח"כ תענוג
הם טוביםיש את בסד אורטופדיה שיש להם גם סניף בירושלים 02996131
הוא מומחה מאד.הרבה שנים בתחום.עובד גם בביה’’ח.ניתן גם לבוא לייעוץ חינם לשמוע חוות דעת
המחיר באזור 1500 עד 2200.יכול להיות גם החזר מהקופ’’ח.תלוי איזה
איך מגיעים אלהםבדיוק, לא זכרתי את השם
מדרסים מושלמים, נרגעו לי כאבי גב וברכיים שלא הייתי מסוגלת לעמוד
אני עשיתי אצלם וממש לא ממליץ!!בלת"ק
אייזלר בירושלים אגריפס 15
אמינים מאודד ומתחשבים במחיר
עשינו שם לפני שנה וחצי ועדיין מחזיק מעולה
והמחיר היה זול בפער (נסענו אליהם מבני ברק והיה שווה)
אם זה בעיה אמיתית אז אין תחליף לנווהאיפה זה נמצא מה המחיר אני סובלת ממש מכאבי רגליים בקשוי עומדת
ממש כואב לי ללכת ולעמוד הרבה זמן על הרגליים אשמח לתגובה
איפה זה נמצא מה המחיר אני סובלת ממש מכאבי רגליים בקשוי עומדת
ממש כואב לי ללכת ולעמוד הרבה זמן על הרגליים אשמח לתגובה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים