- הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות את ה85, איפה כדאי?
ולגבי אחריות מומלץ לשדרג לשל קרט, או שלא כ"כ משנה?
תודה מראש!
ולגבי אחריות מומלץ לשדרג לשל קרט, או שלא כ"כ משנה?
תודה מראש!
נכתב ע"י הגלים;1362022:איפה שזול
נכתב ע"י עוזר צלם;1362101:איפה שיש שירות טוב אפי' מעט יותר יקר
נכתב ע"י עוזר צלם;1362101:איפה שיש שירות טוב אפי' מעט יותר יקר
נכתב ע"י הגלים;1363219:כמה פעמים יצא לך לתקן עדשה במסגרת תקופת האחריות?
נכתב ע"י הגלים;1362022:איפה שזול
נכתב ע"י שרהרוז;1363874:תודה רבה על ההמלצה, הזמנתי ביוגנד.
נכתב ע"י הגלים;1363782:זה שקול כלכלי נטו. אם אני מבין שההסתברות ל"הפסד" נמוכה מאוד מול המחיר היקר אני אוותר על זה.
נכתב ע"י שלמה;1363880:העדשה המדוברת עלתה מעל 8.000
אז לדעתך כדאי להמר? אין לי כסף מיותר.
אתה צודק על קניית דברים זולים באיביי.
נכתב ע"י הגלים;1363884:העדשה המדוברת כאן הרבה יותר זולה.
נכתב ע"י הגלים;1364726:מה שמשמעותי זה לא מחיר הציוד אלא מחיר התיקון האפשרי.
תריס של מצלמה ב25K לא יעלה יותר מתריס של מצלמה ב4K באותו יחס.
אם אתה מדבר על "ללכת לישון רגוע" אז לך על זה- לא מתערב בשקולים כאלה.
אבל כשקול כלכלי נטו נדירים המקרים של תיקון מצלמה ביותר מ1200-1400 ש"ח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים