היכן מומלץ לרכוש עדשה???

• הוסף לסימניות
העדשה היחידה בה עשיתי מאק (פעמיים) היא ה24-105 בגלל שיש לה בעיות ידועות.

לשום ציוד אחר מעולם לא עשיתי מאק (רגיל). גם לא למארק 3.

• הוסף לסימניות
והדומגאות שהבאת הם סיוע לדברי- לא לדבריך.

לשלם מראש ב- 100% 1600 על סבירות שאולי תשלם בעתיד 2000 (ואני אהיה מאוד מאוד מאוד מאוד לארג' איתך אם אקבל ש 25% מהמצלמות נכנסות לתיקון בתקופה הזו) היא בחירה מאוד לא משתלמת.
אני על 9 שנים ו10 גופים- הכנסתי פעם אחת ויחידה גוף לתיקון.

על 15 עדשות לפחות באותן שנים הכנסתי לתיקון כמדומני 4 פעמים- מתוכם 3 פעמים בעדשות שידוע שהן בעייתיות מאוד (ה50 1.4 וה24-105).

אז לליון בלילה אין לי תשובה טובה אבל כיעוץ כלכלי אני לא חושב שאתה צודק.

• הוסף לסימניות
והדומגאות שהבאת הם סיוע לדברי- לא לדבריך.

לשלם מראש ב- 100% 1600 על סבירות שאולי תשלם בעתיד 2000 (ואני אהיה מאוד מאוד מאוד מאוד לארג' איתך אם אקבל ש 25% מהמצלמות נכנסות לתיקון בתקופה הזו) היא בחירה מאוד לא משתלמת.
אני על 9 שנים ו10 גופים- הכנסתי פעם אחת ויחידה גוף לתיקון.

על 15 עדשות לפחות באותן שנים הכנסתי לתיקון כמדומני 4 פעמים- מתוכם 3 פעמים בעדשות שידוע שהן בעייתיות מאוד (ה50 1.4 וה24-105).

אז לליון בלילה אין לי תשובה טובה אבל כיעוץ כלכלי אני לא חושב שאתה צודק.

• הוסף לסימניות
אני חולק עליך
25% בלבד מהמצלמות נכנסות לתיקון בשלוש שנים..!? (אני מדבר על מצלמות שעובדות, לא נחות בארון)
אצלי זה 100%

מתי אתה מבצע החלפת תריס? (אם אתה מבצע.. 10 שנים ותיקון אחד נשמע לי שלא החלפת תריס אף פעם..)
לא ביצעת כיולים לעדשות?
לא נשרף לך מעגל פנימי? כפתור שיצא משימוש?

אתמהה

• הוסף לסימניות
מעולם לא החלפתי תריס.
נשרף לי מעגל פנימי פעם אחת.
לא כיילתי עדשות.
פעמיים כפתור השאטר התחיל לגמגם- זה היה בגופים שדי יצאו כבר משמוש כי הם היו לא רלונטיים.

אתה מוזמן לעשות סדר כמה מצלמות נכנסות לתיקון בטווח של 3 שנים. וכמה מתצוכן מחיר התיקון גדול מ1500 ש"ח.

אתמהה על הנתונים שלך...

• הוסף לסימניות
ובגדול אני כל שנה וחצי קונה מצלמה והקודמת הופכת למצלמה שניה.
כלומר כל מצלמה עובדת +- 3 שנים- שנה וחצי ראשית- שנה וחצי שניה.

• הוסף לסימניות
שוב, גם לשיטתך כדאי לעשות מאק בסיסי בעלות זולה, מסכים או לא?

לגבי מאק דיימונד אני ממליץ רק למי שעובד באינטנסיביות רבה וציוד יקר, וכן - השקו הנפשי בהחלט משחק כאן תפקיד.

איך לא החלפת תריס? כמה קליקים אתה עושה בשנה?
תריס בגוף מקצועי ממוצע אמור להחזיק 150000-200000 קליקים על פי היצרן, אני עושה יותר מזה בשנה אחת.

כיולים? בשימוש אינטנסיבי עדשות בסגנון ה24-70 חייבות כיול פעם בתקופה. 

• הוסף לסימניות
שנה וחצי למצלמה זה לא קצר מידי..?
אני עם המארק 3 כבר שנתיים ויש לה לפחות עוד שנה על הכביש.

• הוסף לסימניות
אני מצלם די קבוע עם 2 גופים עלי. ואני מצלם עם 4-5 עדשות.

כמה קליקים אני עושה בשנה? נתון מעניין שלא בדקתי מזמן.

• הוסף לסימניות
לדעתי לא "שווה" לעשות מאק.
אני לא מבין למה אתה מתקשה לקבל את זה ומנסה בכח לדחוף לי את זה למקלדת.

• הוסף לסימניות
איזה יופי, תמשיכו כי אני לומדת מזה המון...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה