נכתב ע"י חנוש;379384:בתור שמאלית אני לא חושבת שכדאי להעזר באביזרים מיוחדים לשימושים פשוטים יום יומיים
לדעתי זה גורם להדגשת השוני והרגשת נחיתות ושמאליות זה לא נכות ח"ו
אני מסתדרת מצויין עם סכינים , עם מספריים אני גוזרת לאט ובריכוז
את קופסאות השימורים אני פותחת ביד ימין (קצת אימון ומצליחים)
(לא נתקלתי בקשיים בעניין מלבד גזירה מקצועית וסריגה)
נכתב ע"י eden7115;379435:השאלה אם הי תשמח במתנה מהסוג הזה או שהיא תיקח את זה כמו שאמרה חנה "כתיוג" שלה שהיא שונה וכדו'. אולי עד היום היא לא קנתה לעצמה דברים כאלו בגלל הסיבה הנ"ל???
מה שכן, צריך להכיר את הבן-אדם ממש טוב בשביל שהשיטה הזו תעבוד...
אם ממש אין לך רעיון, אז אגרטל יפה עם זר פרחים לשבת תמיד מתקבל בברכה...
בהצלחה ושבת שלום!
נכתב ע"י חנוש;379384:בתור שמאלית אני לא חושבת שכדאי להעזר באביזרים מיוחדים לשימושים פשוטים יום יומיים
לדעתי זה גורם להדגשת השוני והרגשת נחיתות ושמאליות זה לא נכות ח"ו
אני מסתדרת מצויין עם סכינים , עם מספריים אני גוזרת לאט ובריכוז
את קופסאות השימורים אני פותחת ביד ימין (קצת אימון ומצליחים)
(לא נתקלתי בקשיים בעניין מלבד גזירה מקצועית וסריגה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים