היכן משיגים עמוד דקורטיבי.

• הוסף לסימניות
מהזן המשמש לצילומי סטודיו, כזה שנשענים עליו וכד'.

• הוסף לסימניות
זה לא בסטייל היום... תנסה את הצלמים הותיקים

• הוסף לסימניות
אולי יש לי גזע עץ

• הוסף לסימניות
לאלו שמבקשים תגיד שאין לך, אין כי אתה לא רוצה את זה, זה מיושן ...
לחלופין תציע כיסא דקורטיבי (מתקפל), בהיר או כהה, תלוי ברקע. על המשענת שלו אפשר להישען, להיעזר בו בפערי גובה, לפוזות בישיבה, רגל על הכיסא, קפיצה ממנו ...

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לשוללי העמוד
(אני מכיר מישהו שיש לו כמה ששוכבים איפשהו.. אם אתה רוצה)
הם עומדים סופית להסתלק מן האולם, מקווה שאיתם יבואו הרקעים..

• הוסף לסימניות
אני פתוח לרעיונות....
כל דבר עדיף מאשר כלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1671464:
מקווה שאיתם יבואו הרקעים..

הרקעים לא ילכו-
עד שכולם יתחילו להתחתן באולמות יפים...
מה שכנראה לא הולך לקרות.

• הוסף לסימניות
כן בחתונה שלי נצפה דרך האלבום כתם בשליש התחתון של כיסא הכלה, שאפילו העומק שדה לא הצליח לטשטש

• הוסף לסימניות
מקווה שאיתם יבואו הרקעים..

אתמול באתי לצלם ריקודים ראיתי כסא כלה מושקע מאד ומייד חשבתי בטח היא הצטלמה על הרקעים:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;1671565:
הרקעים לא ילכו-
עד שכולם יתחילו להתחתן באולמות יפים...
מה שכנראה לא הולך לקרות.
יש בזה משהו,
לדעתי הרקעים כבר מתחילים לרדת, במיוחד במקומות יוקרתיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1671801:
יש בזה משהו,
לדעתי הרקעים כבר מתחילים לרדת, במיוחד במקומות יוקרתיים.

באמריקה אין רקעים
ככה לפחות אני רואה מתמונות של משפחה
יש כיסא כלה יפיפיה ויקר
יש גן בחוץ ויש אולם יפה ותאורה טובה וזהו.
התמונות לא יורדות רק עולות ביופין כשאין את הרקעים המקושקשים מקסימום צריך רקע אפור מעושן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1671651:
אתמול באתי לצלם ריקודים ראיתי כסא כלה מושקע מאד ומייד חשבתי בטח היא הצטלמה על הרקעים:(

אז אם צילמת אתמול אצלינו תדעי שהצטלמנו את כל הצילומים על רקע הכיסא!

הצלם ישר שהגענו אמר שהעמיד את הרקע אם נרצה אותו, אבל הוא ממליץ על הכיסא כלה. בעקבות זה שראיתי את הדיונים שהיו כאן(!) ישר ידעתי להגיד לו שאנחנו רוצים על הכיסא. תודה לכם:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1672019:
זאת את שאמרת שלום ושאלת אם אני בפרוג? איך את כאן עכשיו? לא עייפה מהחתונה:)

לא, זה לא היה אני:eek: כנראה חתונה אחרת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1672019:
זאת את שאמרת שלום ושאלת אם אני בפרוג? איך את כאן עכשיו? לא עייפה מהחתונה:)

לא, זאת היתה אני :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה