בפח אשפה של בית מרקחתהיכן ניתן לרכוש קופסאות בגדלים שונים, למשלוח חפצים בדואר ללקוחות?
לא מדובר בקופסאות גדולות כמו ארגזי יין וכדו', אלא בגדלים שהם סביב גודל של קופסאות נעליים ומטה.
אודה מאד למי שיוכל להחכים אותנו.
תודה רבה מראש!
כך לא מנהלים מערכת משלוחים...בפח אשפה של בית מרקחת
תבואי כמה פעמים בשעות שונות, עד שתמצאי ''כל'' מה שאת צריכה
לא פירטת מה את שולחתכך לא מנהלים מערכת משלוחים...
ובכלל אריזה צריך להתאים למוצר לא רק בגודל גם בתוכן המוצר
יש פעמים שלקוח מקבל חבילה שנפגמה בגלל שלא התאימה למוצר והוא מבטל את ההזמנה..
בבני ברק יש את "מרכז הקופסאות" הם ברח' נפחה
יש לך מספר טלפון?בבני ברק יש את "מרכז הקופסאות" הם ברח' נפחה
טלפון כרגע לאיש לך מספר טלפון?
איפה זה רח' נפחא?
תודה מראש!
הם כבר מזמן לא שם, עברו לפתח תקווה.. או קרית אריה.טלפון כרגע לא
זה ליד מכבי אש , כתר הרימון , ביטוח לאומי , קפלן אביזרי רכב , שפע טוב
זה ליד מכבי אש , כתר הרימון ,
זה מראה עד כמה אני בניברקי...הם כבר מזמן לא שם, עברו לפתח תקווה.. או קרית אריה.
אין לי עוד פרטים..
כתבו לעיל שהם עברו...תאמיני או לא... מכל המקומות בב"ב אני צריכה להיות בדיוק שם השבוע!
ואני מגיעה מעיר אחרת בארץ!
תודה רבה!
הגיוני, זה איזור קרית אריה… אבל צריך לבדוקזה מראה עד כמה אני בניברקי...
הטלפון שנתתי כן עדכני
מהרשת הם במתחם קניאל סמוך לקניון הגדול
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים