עזרה היכן משיגים שקיות קפה אישיות

• פותח הנושא haso
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי יודעת היכן משיגים לקנות שקיות קפה נמס אישיות וכן שקיות סוכר אישיות כמו בבתי מלון מסעדות וכו'.
מחפשת בבני ברק.

• הוסף לסימניות
יש לי בבית כמה בודדות -שמח לתת אותן

• הוסף לסימניות
תודה אבל אני צריכה כמות של 50 שקיות

• הוסף לסימניות
בדרך כלל ניתן לקנות בחנויות גדולות של חד פעמי, כגון: פעמית סטור וכאלה

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
100 שקיות אישיות של 7 גרם כל אחת
81.90 כולל מע"מ 70.00 לפני מע"מ
חיים קלים מול הביה"כ הגדול תל אביב
מונטיפיורי 26 תל אביב
טלפון: 03-5600337 077-7500192

• הוסף לסימניות
באתר שלהם המחירים יותר זולים

• הוסף לסימניות
תנסי בגינדי ברח' אגריפס

• הוסף לסימניות
באתר של חיים קלים מוכרים 100 שקיות קפה נמס אישיות עלית ב42 ש"ח
וכן 100 שקיות קפה נמס מגורען עלית ב58 ש"ח הכל בד"ץ העדה"ח
אפשר לקחת מהחנות ברח' מונטפיורי 26 תל אביב ליד בית הכנסת הגדול (המחיר באתר ובחנות אותו מחיר) מתאים למשלוחי מנות.
יש גם חברת רנטקס בטבריה אפשר גם אצלם בחנות. אצלם גם מוכרים שקיות אישיות של קפה ברזילאי של עלית.
תודה רבה לכל מי שעזרה לי. פורים שמח

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול -
שמפו וסבונים באריזות/ שקיות אישיות, יש למישהו מושג איפה משיגים?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
איפה משיגים שקיות נס קפה אישיות בבני ברק?
צריכה כמות יחסית קטנה 30 יחידות

• הוסף לסימניות
לא משנה לי איזה

• הוסף לסימניות
יש אושר עד בבני ברק?
אני פשוט לא בני ברקית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה