היכן מתקנים מסך

• פותח הנושא שש
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מסך של זירוקס 22 אינטש. (בן 3.4 שנים)
אני בא להדליק את המחשב המסך לא נדלק. רק הנורת חיווי מהבהבת.
האם יש פתרון?

והכי חשוב איפה המרכז שרות של זירוקס?

• הוסף לסימניות
תבדקו את הדברים הבאים ותעדכנו

תבדקו את הכבלים אם הם יושבים במקום טוב
אולי תחליפו עם כבלים אחרים

נסו לראות שהמחשב עובד עם מסך אחר אולי הבעיה בו

• הוסף לסימניות
ספק כוח פנימי שרוף - תיקון בין 200 ל 300

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;631825:
תבדקו את הדברים הבאים ותעדכנו

תבדקו את הכבלים אם הם יושבים במקום טוב
אולי תחליפו עם כבלים אחרים

נסו לראות שהמחשב עובד עם מסך אחר אולי הבעיה בו
המחשב עובד עם מסך אחר אבל המסך לא עובד עם מחשב אחר.
נכתב ע"י bris;631839:
ספק כוח פנימי שרוף - תיקון בין 200 ל 300

בקיצור לקנות חדש.

• הוסף לסימניות
בעיה במסך מחשב נייד

מעניין לעניין באותו עניין, אשמח לחוות דעתכם המקצועית: בזמן האחרון ניראים במסך של הנייד שלי (טושיבה) שני פסים לבנבנים שחוצים לי את המסך לכל אורכו, וה'חלל' שנוצר בין הפסים נראה בהיר יותר מהכול. מה עושים? אפשר לתקן? ואם כן רק במעבדה של החברה? (אין לי כבר אחריות)

• הוסף לסימניות
בדוק עם תוכנת בדיקה של מסכים
במידה ויש בעיה עדיין בכל מעבדת ניידים יוכלו להחליף לך מסך אין חובה אצל היצרן כשאין לך אחריות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה