היכן ניתן לגלוש באינטרנט בתשלום?

• הוסף לסימניות
שמעתי מחברה שיש מקום בשמואל הנביא שאפשר לגלוש באינטרנט (חסום כמובן) בתשלום לפי שעות. זה נחוץ לי מאוד מכיוון שכרגע אני בנתיב אך יש לי צורך מדי פעם להוריד כל מיני דברים שבנתיב חסומים לי, וכשהייתי באתרוג הם היו פתוחים. (נא לא לפתוח דיון "נתיב-אתרוג" עוד פעם...)
אם מישהי יודעת פרטים נוספים להגיד לי, זה ממש יעזור לי. (החברה לא ידעה לומר לי פרטים, רק שפעם היא ראתה פירסום שלהם ב"תכל'ס")

תודה!

נ.ב.
גם מי שיודעת על מקום אחר בירושלים, אשמח לשמוע, רק שיהיה במחיר נורמלי, כי במקום אחד שבררתי רצו 25 ש"ח לשעה (!)...
ואולי מישהי מוכנה שאגלוש אצלה ב"אתרוג" בתשלום (עדיפות לאזור רמות)...

• הוסף לסימניות
נראה לי שברוב הספריות הציבוריים אפשר (כמדומני שיש אחד ליד ביה"ס רנה קסין בשדרות אשכול שזה לא כל כך רחוק משמואל הנביא).

• הוסף לסימניות
חשוב לי שיהיה רק מקום עם חסימה- עדיפות לאתרוג, אבל אפשר רימון בסינון גבוה.
תודה.

• הוסף לסימניות
יש את המקום ההוא, שכחתי איך קוראים לו, כמה דק' מצומת בר- אילן.
מקום מרווח ונעים, 15 ₪ לשעה. רק לנשים.
אם משהי תוכל להעלות מס' טלפון זה יעזור מאוד...

• הוסף לסימניות
אני גרה ברמות, לא אכפת שתבאי אלי (חסימה של אתרוג)
צרי איתי קשר במייל שבחתימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ARTLINE123;1124728:

אולי סגנון?

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת פרטים?

• הוסף לסימניות
האבּ, נמצא ביפו פינת שרי ישראל, כמה דקות מבר אילן. מקום חמוד מאוד. לא יודעת מה המחירים.
02-5423800

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1126990:
האבּ, נמצא ביפו פינת שרי ישראל, כמה דקות מבר אילן. מקום חמוד מאוד. לא יודעת מה המחירים.
02-5423800
נדמה לי ששם אמרו לי 25 לשעה...

• הוסף לסימניות
זה מאוד הגיוני, אגב: להחזיק מקום מסודר, לשלם על חסימה. על נקיון מזכירות ציוד פינת קפה מחשב וכו'- זה לא בחינם. אם את רוצה רק חיבור בלי שום דבר- זו שאלה אחרת.

את הרי לא באה לעבוד שם לאורך שעות. שעה שעתיים עושה מה שאת צריכה וממשיכה בבית. לא?

• הוסף לסימניות
זה אולי הגיוני, אבל יקר. פעם אחת שעתיים-שלוש שעות יוצא לי יותר מלשלם על חודש שלם של גלישה...

• הוסף לסימניות

נדמה לי שזה ברחוב פישל, יש שם עמדות למחשב לנשים בלבד להשכרה לפי שעות /יום /חודש. אין לי את המס' טלפון שלהם.

• הוסף לסימניות
סגנון - בר אילן קרוב לשמואל הנביא.
לא יודעת מחיר.

• הוסף לסימניות
המקום הטוב ביותר: 'שמש' - שירותי משרד שימושיים. ברחוב זוננפלד 9 ליד מאפיית נחמה.
מערכת סינון מצויינת גם ברוחניות וגם בגשמיות.
שווה לפחות להציץ.

להלן המודעה שלהם.

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=155721

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• מודעה שמש עברית.png
    KB 179.8 · צפיות: 40
  • מודעה שמש אנגלית.png
    KB 226.4 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
יש שם גם לגברים וגם לנשים, עם מחיצה.
כל מה שהם עושים זה בהדרכת הגאון רבי שריאל רוזנברג שליט"א.

• הוסף לסימניות
תודה!
איפה זה רח' זוננפלד, בגאולה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה