כללי היכן ניתן להוריד או לעשות דמויות?

• הוסף לסימניות
אני צריך דמויות שחורות של חרדיים כמו שיש בלוגו של אתר פשקוויל ובלוגו של קפה הלל וכדומה. אני אשמח אם מישהו יודע איך ניתן להוריד או לעשות דמויות כאלה ובאיזה תוכנה.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
העלת את השאלה גם בפורום של הגרפיקאים??

• הוסף לסימניות
אם אתה בכיוון של "לעשות" אז ברור שאילוסטרייטור זו הכתובת.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה. אני צריכהאתזה דחו

• הוסף לסימניות
לינק להורדה של 1000 צלליות

צריך כמובן לגייר אותם אבל זה לא כ"כ קשה בגלל שהכל שחור
http://rapidshare.com/files/175233530/1000_Siluetas__-_Contemporary_Silhouette_Designs.rar

ובמקרה גם אני מחפשת כרגע צללית של בחור מאחורה , כאלו פוסע - מתרחק אשמח מאד אם יש למשהו צלילית כזו (כמובן שלא חייב להיות בחור נגייר אותו)

• הוסף לסימניות
פעם גם הייתי צריכה צללית של בנ"א חרדי, וכמה שניסיתי לגייר, הלקוח מייד זיהה, שזה לא זה, הכובע לא בזוית, החליפה קצרה מידי וכו', במיוחד בציבור שלנו שיש ניואנסים דקים...
אז פשוט לקחתי בחור (גיסי), צילמתי אותו, ובאילוס' ציירתי את הקונטור, והלקוח היה מבסוט, לא משנה שהוא גם זיהה את מי צילמתי.
אין מה לעשות, בשביל דברים מושלמים צריך לפעמים לעבוד קשה...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maly;220138:
צריך כמובן לגייר אותם אבל זה לא כ"כ קשה בגלל שהכל שחור
http://rapidshare.com/files/175233530/1000_Siluetas__-_Contemporary_Silhouette_Designs.rar

ובמקרה גם אני מחפשת כרגע צללית של בחור מאחורה , כאלו פוסע - מתרחק אשמח מאד אם יש למשהו צלילית כזו (כמובן שלא חייב להיות בחור נגייר אותו)

הוא נכנס לי לדף הבית של האתר ואני לא יודעת לאן פונים משם לצלליות. מישו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
רפלקס,
משהו ספציפי?..

(אגב, הדמות של פשקעוויל שורטטה ידנית).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה