היכן ניתן להשיג כיור כזה? (התמונה בפנים)

• הוסף לסימניות
HTB1d4OiX2vsK1Rjy0Fiq6zwtXXaD.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה סטייל...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תחפשי בחנויות קרמיקה כיור מונח, תוכלי לשלב כל כיור כזה, אם לא תמצאי בדיוק כמו בתמונה

• הוסף לסימניות
ברור.
הקטע הוא, שאנחנו נורא רוצים כיור כזה מבחינת העיצוב והגוונים.
ולא מצליחים למצוא שום מקום עם כיוון לזה.

• הוסף לסימניות
בבר עמי יוצרים כיורים בעיצוב אישי,
אני לא יודעת אם עגול, אני הזמנתי שם מרובע מהממם
ואפשר אולי לשאול איש שיש ברמה גבוהה

• הוסף לסימניות
שלי עומד ממש מהרצפה עלה 3500 כיור עומד.jpeg
בהזמנה על ידי המעצבת מירי וינברגר
זה מהמם
מה יש לך על הקיר מסביב? זה לא נראה צמוד לקיר.

יש לי משהו אולי דומה מעט מקוריאן ותלוי לא עד הריצפה, אף פעם לא עשיתי בקיר מעליו כלום לכן אני שואלת אולי אני אקח לידיים כמה פינישים שלא נעשו.

• הוסף לסימניות
הזמנתי טפט ויניל. עדיין לא הגיע.
הכיור חדש ממש עשוי מהריצוף של הרצפה שלי
במציאות הוא יותר בהיר

• הוסף לסימניות
מרשים! אין מה לומר...

סתם להתעניינות, מה קורה אם צריך לתקן/להחליף משהו, תמיד מוצאים בדיוק את החלק המתאים? הרי זה לא סטנדרט

• הוסף לסימניות
סתם להתעניינות, מה קורה אם צריך לתקן/להחליף משהו, תמיד מוצאים בדיוק את החלק המתאים? הרי זה לא סטנדרט
הכיור הוא כיור וכנראה יש גישה לסיפון וכו' אם צריך שינוי של סיפון נזילה אז כמו כל כיור עם גישה נוחה יותר או פחות
אם הכיור נשבר אז צריך כיור חדש כמו בכל כיור.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה