היכן ניתן להשיג מראות מאלומיניום- לא מזכוכית?

• הוסף לסימניות
בבקשה מס' טלפון..
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לשם מה?
אם זה למניעת ניפוץ יש פתרונות אחרים...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגני ילדים ומוסדות משתמשים במראות מחומר אקרילי שלא נשבר (סוג של פלסטיק איכותי)
אבל בד"כ המראות הטובות עשויות מקריסטל שהו שביר והן לא מחוסמות

• הוסף לסימניות
לשם מה?
אם זה למניעת ניפוץ יש פתרונות אחרים...
להדלקת נרות בתוך ויטרינה מיוחדת.
הדליקו נרות בטעות על המראה והיא נסדקה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא מכירה מוצר כזה -מראה מאלומניום
קודם כל לידיעה -אלומניום מאד מתרחב בחום ורק בגלל זה כנראה שלא מיצרים מראה כזו
אולי משטח מצופה כסף -כמו המגשים של הנרות שמוכרים יהיה יותר עמיד (אבל זה לא משקף חד כמו מראה קריסטלית)
או לקנות מראה עבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סיכוי יותר נמוך

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה מוצר כזה -מראה מאלומניום
אני דווקא ביררתי בחנות באיזור תעשייה ואמרו לי שניתן להזמין משטח בגודל 3X1.5 מ'
וזה אמור לעלות כ-600 ש"ח.
אבל אין לי צורך בכזה גודל, מספיק לי .5 0.75X48
לכן פניתי לפורום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה