למסירה היכן ניתן למסור שקית מלאה בגדי ילדות??

• הוסף לסימניות
בגילאי 3 ו 5 פלוס מינוס,
בגדים מעולים ממש
בבני ברק...

או אולי מישהי מכאן רוצה? ניתן לקחת בשמחה!

• הוסף לסימניות
ביום רביעי הבא
בת"ת כתב סופר רחוב סוקולוב 25
פרטים במודעה

קבצים מצורפים

• מיזם הבגדים.pdf
    1.5 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
בגילאי 3 ו 5 פלוס מינוס,
בגדים מעולים ממש
בבני ברק...
יש ברחוב עזרא ליד החנות ביסלה
ששם אפשר להביא בגדים משומשים או חדשים
וזה נשלח למשפחות נזקקות
חסד של ממש

• הוסף לסימניות
עכשיו בפסח כמעט כל המוקדים של מסירות הבגדים כבר לא מקבלים, וזה אבסורד.. כי עכשיו כולם מפנים ארונות !
אני אתמול זרקתי כמה אשפתונים של בגדים
לא חבל?

• הוסף לסימניות
ראיתי פרסומת, אין לי פרטים ואחריות אבל נשמע ממש נחמד - קו ומייל לתיווך בגדים:

גמ"ח למסירת בגדי
ילדים בסט משפחתי
הנקנו בחנויות יוקרה!!!
על ידי הזנת נתונים
באופן פשוט וקל.
03-3130634

• הוסף לסימניות
רעיון ממש חמוד!
רק חבל שזה רק לסטים
אני אישה עם גוף ב"ה מאד טוב ולילדה שלי בת השנתיים קניתי בגדים יקרים ומדהימים, בגלל שזה לא סט לא חבל???

• הוסף לסימניות
אפשר לשמור בצד את השקיות ולמסור אחרי פסח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה