דרך תתי"ם זה 115 לא נראה לי שאפשר להשיג בפחות...אני רוצה לקנות כמות של חולצות פורור ואשמח למידע היכן נכון לעכשיו
ניתן לקנות בירושלים במחיר הכי מוזל. תודה רבה
יש חנות ברחוב יעקב מאיר פינת ראשית חכמהאני רוצה לקנות כמות של חולצות פורור ואשמח למידע היכן נכון לעכשיו
ניתן לקנות בירושלים במחיר הכי מוזל. תודה רבה
תוית שחורה,יש חנות ברחוב יעקב מאיר פינת ראשית חכמה
תגיד לי איזה תווית ואני יבדוק מחיר נראה לי שהוא זול
תודה, אבל אברך שלא נמצא בישיבה איפה יש ת"ת שפתוח לציבור ומוכר במחיר הנ"ל?דרך תתי"ם זה 115 לא נראה לי שאפשר להשיג בפחות...
יש ישיבות שמוכרים גם לבחוץ. תבררתודה, אבל אברך שלא נמצא בישיבה איפה יש ת"ת שפתוח לציבור ומוכר במחיר הנ"ל?
זה מה שאני עושה מברר..יש ישיבות שמוכרים גם לבחוץ. תברר
נראה לי באש התלמוד מוכרים גם לבחוץ - אבל לא יודע אם יש להם פורור
תודה על כל הפירוטרוב מוחלט של התתי"ם אינו מוכר פורור כולם עברו לסקוט קנדי. מידיעה!
סליחה החנות ביעקב מאיר מאוווד יקרה 180תוית שחורה,
וסתם שאלה על הדרך חפתים יש בתוית זהב או גם בשחור?
תודה רבה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //