דרוש מידע היכן ניתן לקנות וילונות יפים?

• הוסף לסימניות
מי יודעת על חנות וילונות עם עבודה באמת יפה?
משהו מהסיגנון הזה
חברה איכותית ואמינה!!!
7a84934d531dc184c70749e173b73706--venetian-roller.jpg
%D7%95%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9F-305x220.jpeg

• הוסף לסימניות
אני ראיתי כאלה בחנות עולם המצעים והוילונות בק"ס אבל לפי דעתי כל חנות שמתמחה בוילונול יש לה כזאת אפשרות

• הוסף לסימניות
יש את פרקט ליין
שירות מעולה, אגב.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי וילון ממש בסגנון הזה, עלה לי 770 (או 700 לא זוכרת בדיוק) אבל לפני כמה שנים כבר. אולי המחיר עלה... מאד מרוצה. ברח' ר' עקיבא בבני ברק, בתחילת ר' עקיבא. לוידת בדיוק מספר. (איפה שאבי הספר אם את מכירה)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!! אבל אני רוצה שיצא מושלם ויוקרתי... אתם חושבים שבכל חנות שהיא אקבל גימור מושלם??

• הוסף לסימניות
זה בדרך כלל הזמנה של איש מקצוע הביתה, יש גם את וילונייס, שמעתי עליהם הרבה המלצות

• הוסף לסימניות
אני עשיתי וילון ממש בסגנון הזה, עלה לי 770 (או 700 לא זוכרת בדיוק) אבל לפני כמה שנים כבר. אולי המחיר עלה... מאד מרוצה. ברח' ר' עקיבא בבני ברק, בתחילת ר' עקיבא. לוידת בדיוק מספר. (איפה שאבי הספר אם את מכירה)
את מתכוונת לחנות הבדים שעולים במדרגות למעלה ? או שזו חנות וילונות ?
תוכלי להעלות תמונה להתרשמות ?

• הוסף לסימניות
ומה אתם אומרים על "טבלה" ראיתי פירסום שלהם בהגרלת עזר מציון, יש המלצות?
וילונייס =מצאתי פרטים פה בפרוג , אברר...ממש תודה!
מי יכול לתת לי עוד מומלצים??ברמה גבוהה, לבית מאוד מושקע ויוקרתי.

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לחנות הבדים שעולים במדרגות למעלה ? או שזו חנות וילונות ?
תוכלי להעלות תמונה להתרשמות ?

לא החנות בדים. חנות וילונות. מאחורי התחנת אוטובוס.
תמונה - אולי מחר.
בכל מקרה - זה ממש כמו ש @שרינה העלתה פה - רק יותר גדול, וצבע שונה קצת

• הוסף לסימניות
יש לי אישה שאני עובדת איתה.
היא תופרת בעצמה ברמה גבוהה מאד, לפי בחירה שלך של הבד, סגנון התפירה למעה, סוג המסילות וכו'. ישרה ואמינה.
אם תרצי פרטים - באישי

• הוסף לסימניות
עשיתי אצל M&G מביתר. הם באו אלי עד הבית. הביאו קטלוגים של בדים, מדדו, נתנו יעוץ.
יצא מהמם!!!
אם את מאזור ירושלים, ממליצה בחום!!!

• הוסף לסימניות
עולם הדקורציה באשדוד, מומלץ.

• הוסף לסימניות
עשיתי אצל M&G מביתר. הם באו אלי עד הבית. הביאו קטלוגים של בדים, מדדו, נתנו יעוץ.
יצא מהמם!!!
אם את מאזור ירושלים, ממליצה בחום!!!

מתעניינת גם...
באיזה מחיר? מה הטלפון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה