מידע שימושי היכן ניתן לרכוש עגלת יויו בזול?

• הוסף לסימניות
המקורי כמובן,
חנות זולה ואמינה לא אכפת לי אפילו עודפים\תצוגה
כמה עולה היום בערך?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת,
אשמח לשמוע בכל עיר

• הוסף לסימניות
לא חושבת שיש סיכוי למצא בזול יותר, היה תקופה שהם עשו מבצע כי הם הביאו עכשיו דגם חדש אז חסלו את הישן....

• הוסף לסימניות
יש מישהו שרוצה למכור יד 2? במצב ממש טוב ולא שימוש ארוך?
אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
שמעתי שהדגם החדש פחות מוצלח
הרצועות יותר קצרות והשכיבה הרבה פחות מאוזנת
יש צדק בטעות הללו?

• הוסף לסימניות
בבני ברק 1950
אשמח להצטרף לקבוצת רכישה
אקנה שתי עגלות (אולי שלוש) אם יהיה משתלם.

• הוסף לסימניות
שמעתי שהדגם החדש פחות מוצלח
הרצועות יותר קצרות והשכיבה הרבה פחות מאוזנת
יש צדק בטעות הללו?
הרגע בדקתי את זה עם אחותי, עגלה חדשה מלפני שבוע, שלי מלפני 4 שנים נשכבת הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
אותי מענין החלק של הניו בורן.
מישהו יודע כמה עולה? איפה זול?
ואולי מישהו רוצה למכור יד 2 במצב מעולה?

• הוסף לסימניות
סתם שתדעי
ששני עגלות יויו מחוברות מגיעות לרוחב מטר לפחות.
ויש עגלות תאומים ברוחב 70ס"מ
לפי מה שראיתי אתמול זה יותר ממטר

כמו כן תחשבי על הקיפול- זה שני עגלות שכל אחת צריכה להתקפל בפני עצמה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה