היכן ניתן לרכוש ציוד לסטודיו, יד שניה?

• הוסף לסימניות
חברה שלי - צלמת במקצועה, ביקשה ממני לברר עבורה על רכישת ציוד לסטודיו ומד אור, ביד שניה?
זה כדאי? יש לכם המלצות, היכן, מה, איפה?
אולי יש ל כ ם למכור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;417634:
נראה דיל מצויין.

אכן, עדיין אפשרות הקניה מאיביי עדיפה בעיני.
פלאש 300/400W באיביי- 600-650 לפלאש.
מטריה- 30
רדיו סלייב איכותי (לא הכי זול) 400 כולל 4 מקלטים..

גם אם תוסיפי חצובות בארץ, יהיה לך זול יותר לקנות 3 ראשים מאיביי מאשר את הסט וילנסקי הזה.
הוילנסקי יותר אמינים לטווח של שנים, אבל הסיניים קלים יותר ובעלי מהירות טעינה טובה הרבה הרבה הרבה יותר.

יש לי 7 סטודיו- פלאשים סיניים ובסה"כ אני מרוצה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;417727:
אכן, עדיין אפשרות הקניה מאיביי עדיפה בעיני.
פלאש 300/400W באיביי- 600-650 לפלאש.
מטריה- 30
רדיו סלייב איכותי (לא הכי זול) 400 כולל 4 מקלטים..

גם אם תוסיפי חצובות בארץ, יהיה לך זול יותר לקנות 3 ראשים מאיביי מאשר את הסט וילנסקי הזה.
הוילנסקי יותר אמינים לטווח של שנים, אבל הסיניים קלים יותר ובעלי מהירות טעינה טובה הרבה הרבה הרבה יותר.

יש לי 7 סטודיו- פלאשים סיניים ובסה"כ אני מרוצה מאוד.

מה קרה ל8?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;417744:

אף פעם לא היה לי שמיני.
אני לעיתים משתמש בנוסף בפלאשים קטנים. באלה החמישי בדרך אלי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה