כללי היכן ניתן לרכוש תמונת כיור הנחושת בבית המקדש?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
תמונות במחשב או תמונה לתלייה?

קבצים מצורפים

• כיור.jpg
    KB 696.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אני צריכה תמונה להמשך קישוטי הקיר שעצבתי
תמונה אמיתית איכותית.
תודה

• הוסף לסימניות
יש במרכזיה פדגוגית בצלאל בבני ברק רחוב נפחה

• הוסף לסימניות
אבל המחשבת בצלאל הם ימכרו לי אותה מודפסת, לא?
אני צריכה לעבוד עליה במחשב.
ולשלב אותה בתוך קישוט.

• הוסף לסימניות
תלתיסט מפורום תלת ממד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעות כהנא;839076:
אבל המחשבת בצלאל הם ימכרו לי אותה מודפסת, לא?
אני צריכה לעבוד עליה במחשב.
ולשלב אותה בתוך קישוט.

תשאלי. תבקשי שיעבירו לך במייל.

• הוסף לסימניות
אנסה.
יש לך מספר שלהם?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג בתלת מימד.
איך זה עובד?
משהו בונה לי את זה?
אשמח לשמוע פרטים, סליחה על הבורות בתחום.

• הוסף לסימניות
כן מישהו בונה לפי תמונה או שרטוט שאת מספקת לו, בעצם הוא יוצר הדמיה של משהו שאינו קיים.

• הוסף לסימניות
:)

• הוסף לסימניות
יש למשהו את המספר של מרפד מחשבת בצלאל?
תודה

• הוסף לסימניות
יש ברשותינו תמונה (שלנו) יפה ומעובדת
אם את מעונינת לרכוש צרי קשר
גולדגרף <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה