נכתב ע"י לו יצוייר;1010519:תודה ליודוך על התזכורת החשובה,
ותודה ל-OV,
אבל אין מענה במספר שצויין. אם יש למישהו עוד רעיון - זה יעזור לחברתי מאוד.
היכן ניתן להשיג את החבילה שלכם, זו של 3 ימים?נכתב ע"י asterisk;1010524:אין לנו חבילות ליום אחד, 3 ימים 65 ש"ח גלישה של פלאפון.
נכתב ע"י לו יצוייר;1010576:היכן ניתן להשיג את החבילה שלכם, זו של 3 ימים?
נכתב ע"י בני ברקית;1010648:קופצת על האשכול:
לאיזה חברות יש נטסטיק (לשימוש קבוע לא להשכרה) ומי לדעתכם הכי מומלצת?
גם אני קופצת...נכתב ע"י asterisk;1010685:את יכולה לקנות דרכנו נטסטיק מחודש של ZTE ב-175 ש"ח, כרטיס של פלאפון מיוחד לנטסטיק עם חבילת גלישה ראשונה של 2GB בתוקף לחודש ב 120 ש"ח, ללא שום התחייבות, לא גלשת חודש מסויים לא שילמת. איסוף עצמי מנתניה ללא תשלום או משלוח
לכולם יש נטסטיק וחבילות גלישה אך זו האופציה הטובה ביותר לטעמי.
אני גם אצל פלאפון וגם אצל סלקום,נכתב ע"י רחל המומחית;1016459:אני אצל סלקום, די מרוצה,
משלמים גכמדומני 100 שח לחבילה ללא הגבלה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים