אתרי צילום היכן נמצא בפארק הלאומי

• הוסף לסימניות
אשכול זה יעסוק בשאלות של היכן נמצא - ותשובה
כל מי שרוצה לדעת היכן נמצא איזשהוא מקום בפארק הלאומי
יכולה לשאול כאן
אני אתחיל
איפה פינת הספרים בפארק הלאומי??

• הוסף לסימניות
את צריכה להכנס מהחניה ולהמשיך שמאלה עד הסוף כמעט
נדמה לי שזה הכיוון של החורשה יש לפני הספרים את הנדנדות עץ

• הוסף לסימניות
אשכול זה יעסוק בשאלות של היכן נמצא - ותשובה
כל מי שרוצה לדעת היכן נמצא איזשהוא מקום בפארק הלאומי
יכולה לשאול כאן
אני אתחיל
איפה פינת הספרים בפארק הלאומי??

היי
גם אני אשמח לדעת
היכן זה נמצא
ולפי התאור של
@Yahalom
לא כ"כ הבנתי
אשמח אם יתנו עוד הסבר...

• הוסף לסימניות
היי
גם אני אשמח לדעת
היכן זה נמצא
ולפי התאור של
@Yahalom
לא כ"כ הבנתי
אשמח אם יתנו עוד הסבר...

אני יודעת להגיד ממקום שצריך ללכת די הרבה...
את מגיעה מהכניסה הרגילה והולכת עד לחורשה אחרי החורשה את ממשיכה ישר יש שם דשא זה יוצא כזה מול הפסנתר אני הלכתי על הדשא פשוט חציתי אותו לצד השני יש שביל את הולכת עם השביל עד הסוף כזה ואת אמורה לראות את זה
מקווה שזה מובן...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איזה כניסה? יש לפחות 4 כניסות לפארק הזה
תוכלי לאמר לי אם אני מגיעה מאיפה שהאוטובוס עוצר קו 140 מבני ברק ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה