עזרה היכן נמצא "פרוייקט יומא"

• הוסף לסימניות
שלום וברכה. לפני כ-7 שנים היה פה יהודי שיצר סרט תלת מימד מפליא על עבודת יום הכיפורים בבית המקדש. זה הפרומו.

כידוע לכולכם, בחודשיים האחרונים כמעט בכל בית כנסת ישנו ספר "מראות יומא" בהוצאת קול הלשון, המכיל תמונות מתוך הסרט הנ"ל על מסכת יומא.
ניסיתי למצוא את הסרט, אך היוצר אמר לי שהוא מכר אותו לקול הלשון. מה זה אומר? האם הם גנזו אותו כדי לקדם את מכירת הספר? היכן בכל זאת ניתן להשיגו? חיפשתי באתר שלהם הלוך ושוב והעליתי בידי גורל של עזאזל.

• הוסף לסימניות
תנסי לפנות למייל התמיכה של קול הלשון לשאול אותם
corona $ kolhl.com

• הוסף לסימניות
ואם יהיה לכם מידע, אשמח לעדכון.

• הוסף לסימניות
שלום לך. אולי זה קצת באיחור ;) אני בע"ה הוא זה שיצרתי את החלק הגדול של התמונות בספר מראות יומא. ואכן פרסמתי טריילר על "פרוייקט יומא" אבל בוא ונעשה לך סדר בדברים כך שהכל יהיה ברור לך.
זה והלך ככה.
הסרט לא יצא מעולם לפועל ונותר רק בגדר תוכנית שלא יצאה לפועל מפני העליות הגדולות שלו והקושי לגייס לכך משקיעים. אבל את התמונות של כל מהלך סדר העבודה של יום הכיפורים כן ביצעתי. ומיד לאח"כ יצרנו מצגת על מסכת יומא וסדר העבודה. שהסתובבה בתלמודי תורה וישיבות במהלך השנים האחרונות.
מאוחר יותר (בשנת הקורונה) פנו אלי מקול הלשון ורכשו ממני את הזכויות על כל התמונות ואף הזמינו נוספות להשלמת הספר שהיה להם בתיכנון והם הוציאו אותו לאור בשם "מראות יומא". וכן את החלק האחרון של מראות סוכה (רק התמונות הנוגעות לסוכות במקדש)
כמו שידוע לי הם עובדים כעת על מצגת (לא סרט) מאוד ריצינית מאותן תמונות של יומא המלווה בקריינות מקצועית ואפקטים חזותיים. (אני לא ראיתי את זה רק שמעתי על זה) וזה יעלה לאתר מתי שהוא ויוכלו להוריד את זה במחיר שווה לכל נפש. כך נראה לי לפחות על פי דרך פעולתו של הצדיק שמחזיק את המפעל התורני המדהים הזה הנקרא קול הלשון.
מה שכן יש לי הוא סרט באורך של כ 55 דקות על מסכת מידות וגם לו יש טריילר ואת כל הטריילרים ניתן לראות באתר MIKDASH.CO
כל הכבוד
מלאכה נפלאה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה