היכן קונים בד כמו לגגון של עגלה או עגלת קניות?

• הוסף לסימניות
אנו רוצה לתפור תיק פנימי לעגלת שוק מרשת ברזל השחורה,
היכן ניתן לקנות בד כמו עגלות הקניות קל, ואטום?
נראה לי שזה בד דומה לגגוני עגלה.
מצו"ב התמונה של העגלת ברזל, וסוג הבד שאני מחפשת.
2019-03-28_145748.jpg
2019-03-28_145832.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קניתי פעם בד שמתאים לזה
בחנות בדים בבני ברק
נראה לי קניון הבדים
זה היה בד חזק השתמשתי בו לבסיס של נדנדה לחצר

• הוסף לסימניות
בד עבה?
מתאים לתפירה במכונת תפירה ביתית?

• הוסף לסימניות
יש לי בד שיכול להתאים.
קניתי אותו לצורך ריפוד של הירייזר, אם תרצי יכולה לצלם לך.

• הוסף לסימניות
אשמח. תודה רבה.
אכתוב לך בפרטי את המייל שלי.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמדובר בבדי ריפוד,
את יכולה לנסות להשיג בחנויות הגדולות של הבדים.

בנחלת בנימין יש חנות מטריפה שיש לה רק בדים כאלה [לא זוכרת איך קוראים לה, מקווה שקיימת עדיין], קניתי שם בד ועשיתי ממנו מפה למטבח.

• הוסף לסימניות
בד"כ זה בד מסיבים סינטטיים ...נגד מים

• הוסף לסימניות
בנחלת בנימין יש חנות מטריפה שיש לה רק בדים כאלה [לא זוכרת איך קוראים לה, מקווה שקיימת עדיין], קניתי שם בד ועשיתי ממנו מפה למטבח.
נראה לי קוראים לה קשאני או משהו כזה.
יש לה בדי ריפוד מקסימים ונראה שזה הסוג אותו את מחפשת.
אבל נראה לי שגם בד יוטה יכול מאוד להתאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה