מידע שימושי #היכן_ניתן_למצוא_מדרסים_איכותיים_?

• פותח הנושא ISO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממי שיודע מניסיון,
היכן אפשר להשיג מדרסים איכותייים באזור ירושלים.
תודה מראש​

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
השאלה גם לגבי מימון של קופת חולים.
הבנתי שהמדרסים שקופ"ח משתתפת בעלות שלהם הם בד"כ לא הסוג המאוד איכותי.
האם זה נכון ?
אשמח לשמוע מבעלות נסיון.
תודה !

• תודה
Reactions: ISO
  • הוסף לסימניות
אלפא בכיכר השבת.
מרוצה מאד.
הרבה ממשפחתי עשו אצלם וראו ישועות...

• הוסף לסימניות
קופצת גם על האשכול,
מדרסים של נווה, האם שווה? הבנתי שהמחיר באזור 3000 שח.
ממש אשמח להמלצות, או לדיס. זה סכום לא מבוטל...

• הוסף לסימניות
אחרי כמה וכמה שנים שעברנו בעלי ואני בין כמה מקומות מאד יידועים למדרסים, שהם כנראה לא היו "השליחים הנכונים" בשבילנו, ושפכנו כבר הרבה זמן וכסף...
ב"ה שמענו על "רפואת המדרס "- אייזנבאך, במלכי ישראל וכן ברמות ונראה לי גם בבני ברק. (כל יום במקום אחר)
אציין שיש הסדר עם כמה קופות חולים, אך לא מאוחדת, מסיבה פשוטה - הם לא מוכנים להתפשר לרמה שהקופה רוצה...
משהו מיוחד, מעל ומעבר, פתרון לכאבי הרגלים שמאד סבלתי מהם כמה וכמה שנים, יש להם כמה סוגי מדרסים,
מאד מאד אנושיים ורוצים הכי טוב להגיע לשורש הבעיה, שווה כל שקל!
מאד ממליצה!
הנה המספר לקביעת תור, מזכירה: 02- 6506012

• הוסף לסימניות
קופצת גם על האשכול,
בדיוק באתי לכתוב עליהם
אין לי מספיק ניסיון אישי, בסך הכל שנה בערך.
יחס מעולה ונראה מקצועי מאוד. הלכתי אליהם בעקבות הרבה מאוד המלצות, מקצועיים מאוד, עולים יקר אבל אמורים להחזיק יותר מ10 שנים.

• הוסף לסימניות
אחרי כמה וכמה שנים שעברנו בעלי ואני בין כמה מקומות מאד יידועים למדרסים, שהם כנראה לא היו "השליחים הנכונים" בשבילנו, ושפכנו כבר הרבה זמן וכסף...
ב"ה שמענו על "רפואת המדרס "- אייזנבאך, במלכי ישראל וכן ברמות ונראה לי גם בבני ברק. (כל יום במקום אחר)
אציין שיש הסדר עם כמה קופות חולים, אך לא מאוחדת, מסיבה פשוטה - הם לא מוכנים להתפשר לרמה שהקופה רוצה...
משהו מיוחד, מעל ומעבר, פתרון לכאבי הרגלים שמאד סבלתי מהם כמה וכמה שנים, יש להם כמה סוגי מדרסים,
מאד ממליצה!
מומלץ מאד

• הוסף לסימניות
מאד ממליצה!
מה בערך סדר גודל של המחיר? למדרס איכותי?
ולכמה זמן אמור להחזיק?

• תודה
  • הוסף לסימניות
ממליצה על אייזלר מנסיון של כמה.

• תודה
  • הוסף לסימניות
קופצת גם על האשכול,
שווה!!!
אני מחזיקה מדרס שלהם כבר 7 שנים
כל המשפחה שלי עושים אצלם, הם מומחים נורא והשירות סוף הדרך

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שהגיב.
אשמח לקבל פרטים על "איזלר" "אלפא" ו"נווה".
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
  • תודה
  • הוסף לסימניות
מנסיון - רפואת המדרס.
אחרי המקצועיות - הכי חשוב בענין של מדרסים זה הישרות - (מלשון יושר)
ואין להם מתחרים בענין זה!!!

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה