הילדה הבונבונית שלי

• הוסף לסימניות
בחול המועד סוף סוף יצא לי לצלם אותה קצת אחרי הרבה זמן

קבצים מצורפים

• 10PNG.png
    KB 694 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בובתית!

• הוסף לסימניות
תמונה שווה...

• הוסף לסימניות
מיוחד! ממש בובה, תאורה נהדרת!
מפריע לי נטית הגדר . יש הרגשה שצריך ליישר לימין.

• הוסף לסימניות
מה עושים כדי שיהיה כאלו צמידים בידיים?
אני מתכוונת לאמיתיים, לא מהחנות..
ילדה עסיסית, תמונה יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1398227:
מה עושים כדי שיהיה כאלו צמידים בידיים?
אני מתכוונת לאמיתיים, לא מהחנות..
ילדה עסיסית, תמונה יפה.

הצמידים לידיים זה לא למכירה אבל אפשר לקנות הרבה במבה ולהאכיל באופן מאסיבי ותוך כמה זמן אמור לפעול...הצמיד גולדפילד קניתי כאן מהניק מאנטריקה דרך פרוג

• הוסף לסימניות
תמונה טובה מאד,מצטרפת להערה של "סא" לגבי היישור
אגב, נהייתה ענקית, מתוקה.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה! ותאורה טובה.
שמתם לב שהמושב שהיא יושבת כן ישר. כך שאין טעם ליישר לימין. שאז המושב והילדה יהיו עקומים. אם אפשרי הדבר אז צריך למצוא זווית שגם המושב וגם הגדר ישרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1398616:
תמונה יפה! ותאורה טובה.
שמתם לב שהמושב שהיא יושבת כן ישר. כך שאין טעם ליישר לימין. שאז המושב והילדה יהיו עקומים. אם אפשרי הדבר אז צריך למצוא זווית שגם המושב וגם הגדר ישרים.
למה המושב צריך להיות ישר? היא לא באה ממש ממולו. אלא מהצד קצת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי;1398486:
תמונה טובה מאד,מצטרפת להערה של "סא" לגבי היישור
אגב, נהייתה ענקית, מתוקה.

איזה קטע עברתי על הפרופיל שלך לבדוק אם אני מכירה אותך ועכשיו הבנתי שאת נחמי מהקורס, אז הילדה שהעלת בצילומי חוץ זה הניו בורנית שלך דאז? שלחי לי את המייל שלך ותקבלי תמונה שלך איתה...

לגבי היישור האמת שזה אחרי יישור קל ובמקור הגדר ישרה והספסל קצת עקום וזה הציק לי אז טיפה יישרתי על חשבון הגדר, אבל אם אתם אומרים שיותר נכון ככה אני אנסה

• הוסף לסימניות
נכון ומיושר...הילדה דבש!

קבצים מצורפים

• 10PNG.png
    KB 154.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אני לא מאמינה שזו היא - איך הזמן טס!
בונבונית אמיתית, איזה לחיים מגרות
תמונה דבש

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה!!
תאורה יפה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה