ממש ממש לאלתת ויטמין d כמות גדולה כל יום,
10 טיפות של 1,000 למשך תקופה
מאוד משפיע על הגדילה, אני מעט נמוכה, (לא משהו חריג רק לעומת מה שההורים שלי ציפו...), בגיל 16 לאחר צילום כף יד ובדיקות דם הרופא אמר (ד"ר פקטרוביץ למי שמכיר) שאין כ"כ מה לעשות אבל יש חסר גדול בויטמין די ובזרחן - חומר שנמצא בדגים, מאז אמא שלי הקפידה לתת הרבה ויטמין די, וב"ה כולם עוקפים אותי אחד אחד.....
ראינו את הגדילה המשמעותית אחרי תקופה של נטילת ויטמין די.
אני מכירה הרבה שבדקו גיל עצמות וכן גיל העצמות היה בפיגור מהגיל האמיתי ואז גובהים בשלב יותר מאוחר.תבקשו מרופא ילדים לעשות בדיקת רנטגן של גיל עצמות ,
והפניה לאנדוקרינולוג
הרבה פעמים זה רק התפתחות מאוחרת יותר,
ובעז"ה תגבה בהמשך.
תבקשו מרופא ילדים לעשות בדיקת רנטגן של גיל עצמות ,
והפניה לאנדוקרינולוג
הרבה פעמים זה רק התפתחות מאוחרת יותר,
ובעז"ה תגבה בהמשך.
היא באמת הכי טובה בעולם!!ואם כלום לא עוזר אז לא נורא
אני הבכורה ואת כל הניסויים ערכו עלי
רפסולוגית, טיפות וכדורים, בדיקות גיל עצמות, הזרקות הורמונים וכו'
כלום לא עזר
היום אני עדיין נמוכה ממש!
וזה לא נורא בכלל
ואם תגדלי אותה בתחושה שהיא הכי טובה בעולם
הגובה לא ישנה בכלום!
אכן ויטמין D ברמה גבוהה מסוכן עד כדי מחלות קשות חלילה ככה שמעתי מרופאה שמבינה.ממש ממש לא
תזהרו מלתת כמות גדולה של ויטמין די כזו ביום
הכמות המותרת המקסימלית לילדים היא 800 יחב"ל ליום
היא עדיין לא בגיל שזה משמעותי בשבילה והיא לא מרגישה נחיתית בגלל הגובהנכון
מזכירה לי נשכחות...
וכולן הסתכלו רק עלי!
תתני לה לראות מה היא מרוויחה מהחיים בזה שהיא נמוכה,
היא תדע להתגאות בזה וזה יהפוך אצלה למעלה ומקור לגאווה!
ממש ממש לא
תזהרו מלתת כמות גדולה של ויטמין די כזו ביום
הכמות המותרת המקסימלית לילדים היא 800 יחב"ל ליום
זה מה שהרפואה הקובנציונלית אומרתאכן ויטמין D ברמה גבוהה מסוכן עד כדי מחלות קשות חלילה ככה שמעתי מרופאה שמבינה.
זה נכון מאודאצלינו במשפחה רובם גובהים מאוחר מאוד!
אחותי היתה הכי נמוכה בכיתה והיום היא הגבוהה של הסמינר!!
יש ילדים שגובהים מאוחר וזכור לי דוקא שלהיות נמוכה בגיל צעיר זה נחמדד
לא כיף לילדה בכיתה א' להראות בת 10...
וכשגדלים זה יפה להיות גבוהים.....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים