אשמח להסבר מדויק איך בדיוק לשים.רק אם הוא מגיע מראש קטן
ומקולף אבל לא חתוך בשום אופן!!! אחרת יכול לגרום לכוויות.
אישית יצא לי לתת בגיל קטן וורמוקס, הרופא אמר לי לתת כמות קטנה של 2.5 סיסי במקום 5אשמח להסבר מדויק איך בדיוק לשים.
המטפלת כל הזמן טוענת שלדעתה יש לתינוקת (9 חודשים) תולעים.
אני לא רואה כלום.
(הרופא לא רוצה להביא בכזה גיל וורמקס. מקריאת האשכול אני מבינה שאם לא ראיתי באמת לא כדאי).
גם כשאני לא רואה כלום? וזה בעצם רק השערה?אישית יצא לי לתת בגיל קטן וורמוקס, הרופא אמר לי לתת כמות קטנה של 2.5 סיסי במקום 5
לאשום לא גורם לכוויה?
שום עלול לגרום לכוויה!!!שום לא גורם לכוויה?
רוצה לראות?גם כשאני לא רואה כלום? וזה בעצם רק השערה?
ניסיתי כמה שניות...קחי פנס ותאירי כמה דקות את האזור.
אפשר לעשות נסיון הפוך, לשים שום ואם היא נרגעה הרי לך שיש תולעים.ניסיתי כמה שניות...
מדובר בתינוקת... שאמורה לישון... והתעוררה משיניים / תולעים / רעש / רעב / הלוואי והייתי יודעת.
אני לא מצליחה לבדוק יותר מכמה שניות (וצריך לקחת בחשבון שהיא מתעוררת מזה לגמרי).
שמן גרעיני דלעת
איפה קונים ?לקנות שמן אקליפטוס
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים