התייעצות הילדה צריכה לקחת תרופה מרה מרה מרה, הבו עיצה!

• הוסף לסימניות
בת 3.
ניסינו כבר בתוך תמצית פטל, שוקולד למריחה, גלידת וניל. ב2 הראשונים היא הקיאה, ובגלידה לוקח שעה! להביא לה.
אולי יש רעיונות יותר טובים או איזה פטנט.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אוהו שאלה טובה ...
בדיוק קרוב משפחה שלי התחיל לקחת תרופה שצריך לצרכה במשך חצי שנה
שזה לא שאת אומרת שבוע נו...
תלוי מה הכמות אנחנו נותנים שוקולד לפני
קצת שתיה מתוקה לפני ומיד אחרי התרופה שתיה מתוקה ממזרק
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא רואה סכוי בלילה מתוך שינה שילד לא יתעורר
להכניס עם מזרק כל פעם טיפה, כמובן עם שתיה מתוקה, להסביר שוב ושוב שצריך ואין ברירה ולתת לה פצוי כשהיא משתפת פעולה טיול קצר לגינה, משחק עם אמא וכד'
בפעמים הראשונות ילך יותר קשה אבל היא תתרגל והלחץ שלה ירד

• הוסף לסימניות
ממליצה על מזרק צר, להכניס בצד, מאחורי השיניים כמה שיותר עמוק - אבל לא הגזים!
המטרה: כמה שיותר לעקוף את הלשון
ניתן אח"כ גם להזריק שוקו באותה צורה, כדי להיות ממוקדת במקום בו היתה התרופה הלא טעימה.
ממליצה על שוקו, כי זה מקשה יותר "כבד" שינקה את הטעם

וכמובן פרס חביב אחרי ה"טקס"
לבריאות!

• הוסף לסימניות
ילדה בת 3 כבר יכולה להבין.
והכי הכי היא מבינה שהמבוגרים חוששים שהיא לא תסכים/לא תוכל וכו.
שיחה רצינית קודם אתכם לבירור שהיא אכן חייבת את זה.
שיחה רצינית עם הילדה, [כמו גדולה] עם הסבר שהתרופה מרה, אבל מיד אחרי זה הא תוכל לשתות.
ובעזרת ה' שיהיה לה עסק זה לרפואה אמן!

• הוסף לסימניות
לתת לה לנשום עמוק, לאטום את האף ולהזריק את המנה, ניתן לעשות זאת מס' פעמים ובין לבין לשתות לגימה ל משהו מתוק וביס מוופל... מנסיון עובד נהדר!

• הוסף לסימניות
אני פעם ערבבתי תרופה לא טעימה עם מעדן באדי טעם שוקו (כ2 כפות)
והטעם לא הורגש כלל

• הוסף לסימניות
מצטרפת להזרקה "קרובה", שהייתי אמא צעירה בני נזקק לתרופה שסירב לקחתה, הרופא הסביר לי שיש דברים שזה רק "ברוע", מאז אם יש בעיה, אני מזריקה הכי קרוב ללוע

• הוסף לסימניות
אפשר להביא ג'לי טעים.
מקבלים את זה רק כשלוקחים את התרופה.
הילד היה שקוע בלמצוץ את הג'לי וכמעט לא שם לב לתרופה שהוכנסה לו לפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה