דרוש מידע הילדים משגעים אותי...

• הוסף לסימניות
את חטאי אני מזכיר היום עדיין לא יצאתי לטיול עם הילדים
הסיבה העיקרית אני לא טוב בלתכנן טיולים אולי אתם תעזרו לי או להם...
הם מאוד אוהבים חיות אז משהו בסגנון הזה
אזור המרכז
אם זה משהו ששווה לנסוע אליו גם לצפון או לדרום גם אשמח שתשתפו...

• הוסף לסימניות
את חטאי אני מזכיר היום עדיין לא יצאתי לטיול עם הילדים
הסיבה העיקרית אני לא טוב בלתכנן טיולים אולי אתם תעזרו לי או להם...
הם מאוד אוהבים חיות אז משהו בסגנון הזה
אזור המרכז
אם זה משהו ששווה לנסוע אליו גם לצפון או לדרום גם אשמח שתשתפו...
ברכבלית חיפה הייתם?

• הוסף לסימניות
לא חייב דווקא מקום עם חיות
כל מקום יפה שנהניתם ואתם ממליצים עליו שתפו...

• הוסף לסימניות
לא מפחיד לנסוע לחוות החיות של שלמה? ראיתי בוויז שהכל מסביב כפרים ערביים זה דרך בטוחה?

• הוסף לסימניות
יש את גן וחיות ליד טבריה ועוד אחד בסגנון, מאד נחמדים

• הוסף לסימניות
@עבודה ברגע
"גן וחיות" דגניה א
"גונגל כיף"- בית זרע
יש לך שם באזור דגניה גם את רוב רוי- שיט חוויתי מאד על קיאק במים רגועים- ילדים מאד אוהבים!

• הוסף לסימניות
כן, לא זוכרת מה עוד כרגע, בכל אופן זה על הכינרת גם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה