עזרה הילד/ה שלך במעון "בית יהודית"? אולי תדעי לומר לי מה להלביש לו למחר?

• הוסף לסימניות
כיון שבעלי לוקח ומחזיר את התינוקי
אני פחות מעורה...
הוא אומר שאמרו לו שמחפשים אותם לר"ח ומצלמים...
אז שנשלח מחר את הילדון עם גרביון לבן ועוד משהו...
מישהי יודעת מה עוד הוא צריך ללבוש?

אשמח לדעת
תודה רבה!!
וחודש טוב...

• הוסף לסימניות
מה יהיה??
אני לא רואה את ההודעות שלי ב"הודעות חדשות"
מישהו יודע למה??

• הוסף לסימניות
אני אף פעם לא רואה
חשבתי שכולם לא רואים:mad::mad:
כבר חשבתי שתעזרי לי מה להלביש לקטנצ'יק למחר...
לא רוצה שהוא יהיה שונה...חכמי קטן ומבין - יכול להעלב שכולם לבושים בצורה מסויימת והוא לא..

• הוסף לסימניות
כי היה לי יום מטוררף
ועכשיו אחרי 12 בעלי נזכר...
מחר על הבוקר אני מניחה שלא יענו, מנסיון...
אבל אנסה ...
בהצלחה
לפחות לאור מה שאכזבתי אותך עם התגובה שלי
אני יתפלל שיענו לך בטלפון
ברצינות

• הוסף לסימניות
מה יהיה??
אני לא רואה את ההודעות שלי ב"הודעות חדשות"
מישהו יודע למה??
אני אף פעם לא רואה
חשבתי שכולם לא רואים:mad::mad:

הודעות חדשות אלו הודעות שחדשות לך ספציפית, כלומר הודעות שעוד לא קראת. ולכן אשכול שפתחת - לא יופיע כל עוד אין בו הודעה חדשה שמישהו אחר כתב. בכל מקרה את יכולה למצוא אותו בהודעות אחרונות.

וסורי שלא עזרתי לך עם הקטנטן...

• הוסף לסימניות
לא רציתי להקפיץ אותך
אבל אם כבר הגיבו...
מה יכול להיות??
כנראה חולצה לבנה /שחורה
ומכנסיים שחורות /כחולות
תכיני את 2 האפשרויות ותוודאי בבוקר..
או אפי' כשמביאים אותו שבאמת כך:rolleyes:
הצלחות:):)

• הוסף לסימניות
גם הבת שלי שם....

שלחתי אותה עם גרביון לבן וחולצה לבנה

נראה איך היא תחזור......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה