הילד והכינור

• הוסף לסימניות
צילומי חוץ בגן היפני. איזה ילד לא ישמח להצטלם עם פידל...

• הוסף לסימניות
ילד חינני במיוחד.
תפיסות מתוקות וחדות.
צבעים יפים.

אם כי הייתי פחות ממרכזת .

• הוסף לסימניות
השניה מדהימה!
יהודית ומרגשת...

• הוסף לסימניות
תודה על הפירגון...
סליחה קריאטיבית, אבל ממש לא אהבתי. בכוונה קצת הורדתי רוויה...אולי הייתי צריכה להוריד עוד כדי לתת את כל האפקט.

• הוסף לסימניות
מ ד ה י ם !!!!!
בחולון?

• הוסף לסימניות
.

למה להוריד רוויה? אולי לא להגזים. אבל בכללי חסר צבעים בתמונה [השניה].
ו.. גם חימום צריך.

משהו בסגנון הזה:
צפה בקובץ המצורף 306170

• הוסף לסימניות
הראשונה מדהימה!
השניה כדאי תיקון כמו שהציעו פה

• הוסף לסימניות
מדהייייייים!!!

אגב -
הגן היפני?! זה בארץ?
(לא לצרכי צילום, סתם להתעניינות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צפורה צילום;2172911:
תודה על הפירגון...
סליחה קריאטיבית, אבל ממש לא אהבתי. בכוונה קצת הורדתי רוויה...אולי הייתי צריכה להוריד עוד כדי לתת את כל האפקט.

התמונות חמודות,
אבל הרוויה הנמוכה פשוט לא מתאימה לתמונה ולא עושה לילד טוב,
משהו בסגנון של העריכה של ראובן- רוויה וחימום, יהיה טוב הרבה יותר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הגן היפני זה בחולון. מקום מדהים, עם המון צלמים, והמון פינות לצילום.
זה לא מקום גדול, שזה בעיני זה יתרון, כי לא צריך לללכת לעבור מפינה לפינה. רק צריך כבוד הדדי בין הצלמים, לא להפריע אחד לשני, שלפעמים זה לא פשוט.

• הוסף לסימניות
צילומים יפהפיים. להבא כדאי לך להתבונן בצילום של כנרים כדי לדעת איך באמת התפיסה של הכינור - הסנטר אמור להיות מונח על הבסיס האפור המיועד במיוחד לכך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;2176139:
צילומים יפהפיים. להבא כדאי לך להתבונן בצילום של כנרים כדי לדעת איך באמת התפיסה של הכינור - הסנטר אמור להיות מונח על הבסיס האפור המיועד במיוחד לכך

תדעי לך, שלילד שהוא כמעט בן 3 מאוד קשה לתפוס את הכינור כמו שצריך.
צילמתי עוד ילדים עם הכינור, והם לא התקרבו לתפיסה של הילד הזה. יחסית הילד פה תפס את זה מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
איזה מתיקות!

• הוסף לסימניות
צילומים יפים ועדינים,
אבל אני רוצה להחמיא על הלוגו.
סוף סוף לוגו בעברית! בעיני זה כל כך נכון, וברור.
(ולא באותיות אנגלית בפונט שלא תמיד קריא, והרבה נראים אותו הדבר..)
המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים ליף;2177150:
צילומים יפים ועדינים,
אבל אני רוצה להחמיא על הלוגו.
סוף סוף לוגו בעברית! בעיני זה כל כך נכון, וברור.
(ולא באותיות אנגלית בפונט שלא תמיד קריא, והרבה נראים אותו הדבר..)
המון הצלחה.

תודה רבה על הפירגון!
העיצוב של הלוגו זה ע"י בעלי המוכשר, שמואל בזנסון, לינק: ארט דריקטר.
יש לו סטודיו לעיצוב גרפי ואני נהנת מהכישרון שלו בחינם! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה