עזרה ראשונה! הילד שלכם אוכל נאוקייט? לכאן!

• פותח הנושא redo
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אנחנו התחלנו עכשיו את הסאגה...
האם יש לנאוקייט הכשר כלשהו?
וכן- האם זה יכול לעזור גם במקרים של צרבות נוראיות?

• הוסף לסימניות
אנחנו התחלנו עכשיו את הסאגה...
האם יש לנאוקייט הכשר כלשהו?
וכן- האם זה יכול לעזור גם במקרים של צרבות נוראיות?
הכשר של הקהילה החרדית בלונדון. גם לפסח. לא קטניות.
לכאורה מניסיון שלנו - כן. היות שכשהמזון מתאים לגוף הוא לא גורם לצרבות ומאפשר לגוף לרפא את הפצעים שנוצרו מהצרבות.

• הוסף לסימניות
למכירה נאוקייט במחיר מוזל בתוקף 04/02/2024

• הוסף לסימניות
הבן שלי אכל נאוקייט, ועכשיו ב"ה עברנו לתמ"ל רגיל, יש לי למכירה 6 קופסאות ב80 ש"ח לקופסה (יותר זול מהמחיר שקנינו), וכן יש לי כמה קופסאות מטרנה רגיל שלב 1 (לא אקסטרה קייר) למכירה במחיר מוזל,
smart.zipi שטרודל וכו'

• הוסף לסימניות
הכשר של הקהילה החרדית בלונדון. גם לפסח. לא קטניות.

מתקנת כדי שאם מישהו יבדוק בהודעות ישנות
בבדיקה שלי מול המנצ'סטר בית דין (ההכשר הוא שלהם לא של לונדון!)
נאוקייט עלול להכיל קטניות, תלוי באיזה סוג שמן משתמשים וזה דבר שמשתנה כל הזמן,
לכן צריך להתייחס לנאוקייט כאילו זה קטניות!
(דיברתי איתם בערב פסח לפני שנה)

• הוסף לסימניות
היי קופצת על האשכול...
הבת שלי מקבלת נאוקייט כבר מעל חצי שנה,
עכשיו קיבלנו אישור מרופא לנסות את המרטנה צמחית,
הטעם שלו יותר שפוי מהנאוקייט? את הנאוקייט היא לא מאד אוהבת, שותה רק כאשר היא מאדדד רעבה

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה