קורונה הילד שלכם הלך היום ללימודים? שתפו אותנו מהחויות איתם הוא חזר

• פותח הנושא ot!
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה מענין מאוד לשמוע את דעתם של הילדים שלנו על המצב בלימודי
שלי לא הלכו היום כולם בגנים ומעונות

• הוסף לסימניות
הבן שלי הלך היום לת"ת, וכשהוא חזר הוא סיפר, שבשיעור בכתה שמרו על מרחק, אולם בהפסקה שום ילד לא שמר על מרחק , כולם נגעו האחד בשני במשחק, כדרכם של ילדים.
נקוה לטוב בע"ה.

• הוסף לסימניות
חברה סיפרה שאתמול נתנו לה להיות תורנית חצר בהפסקה הראשונה (לא חרדי)
הילדים לא שמרו על מרחק, הרביצו אחד לשני, עלו אחד על השני, ולא היתה אפשרות באמת לשמור על ההנחיות.
מקווה שלא יהיה גל שני בגלל כאלו דברים.

• הוסף לסימניות
הבן שלי חוזר מחר.. כתה ח'.
בנתיים קבלנו מסמך עם מדיניות מאד מחמירה.
2 שיעורים בני שעתיים כל אחד 10-12 3-5. מפוצלים ל2 קבוצות ו2 רבנים שיתחלפו ביניהם (גמרא עיון וגמרא בקיאות)
ללא תפילות, ללא אוכל, ללא הפסקות. כמובן בין השיעור הראשון והשני הם יחזרו להפסקה וארוחת צהריים בבית. מסכות מרגע שיוצאים מהבית עד החזרה.
האמת לא קל.... אבל לבן שלי זה מתאים והוא מאד שמח ומחכה למחר. בע"ה זכות התורה תעמוד להם.
המליצו מאד שלמי שזה לא מתאים, אם יש בקוצת סכון בבית או מישהו לא מרגיש טוב, אם לא שמרו בבית על הנחיות שלא נשלח. כמובן צריך לחתום שהכללים הועברו לילד וכי הוא ישמור על הנחיות.

• הוסף לסימניות
את זה לא הבנתי איך אמורים לדעת, אלא א"כ סומכים על כאלו שידווחו על כך.
גם אני תהיתי אם יש מישהו שיודה בעובדה הזו. אבל כך היה כתוב, זה הנוסח המדויק "תלמיד שבביתו אין מקיימים את הנחיות הבריאות הממשלתיות- אסור לו להגיע לתלמוד תורה"
לא נראה לי שיש לזה משמעות מעשית. בכל מקרה מדובר בישוב קטן וההנחיות נשמרו יפה. מקוים לטוב.

• הוסף לסימניות
גם אני תהיתי אם יש מישהו שיודה בעובדה הזו. אבל כך היה כתוב, זה הנוסח המדויק "תלמיד שבביתו אין מקיימים את הנחיות הבריאות הממשלתיות- אסור לו להגיע לתלמוד תורה"
לא נראה לי שיש לזה משמעות מעשית. בכל מקרה מדובר בישוב קטן וההנחיות נשמרו יפה. מקוים לטוב.
מכיר את המכתב מקרוב, העלתי את התמיהה מזמן קריאת ההוראות.

אבל השורה האחרונה נכונה.

• הוסף לסימניות
אני כתבתי שבשום אופן לא אשלח. אבל כשהבן שלי שמע שיש לימודים הוא לא הסכים להשאר בשום אופן בבית (וזה הילד שכל הזמן אמר שהוא לא רוצה שיהיו לימודים ולא ילך ללימודים וכו'. פתאום יש לימודים - רק תנו לו ללכת) הוא בכיתה ז' ועוד לפני שהבעתי את דעתי הוא הלך- יותר מדויק לומר שהתנדף מהבית, ואח"כ אמר לי שהבין שאני מחיבת ללכת - מענין מאד כי אני אמרתי מפורשות שאני לא רוצה שילכו...
בכל אופן היו מדי הרבה ילדים בכיתה אז שלחו אותו לכיתה המקבילה ושם הוא למד חומר שלמד עוד לפני הקורונה... א קיצער מחר ישאר בבית וימשיך כמו קודם. והת"ת ממשיך את הקו הטלפוני ב"ה.

• הוסף לסימניות
הילד שלי הלך לחיידר אמנם עשו את זה בשני משמרות, כך שבכל קבוצה היה 17 ילדים, וכל משמרת שעתים וחצי
היו שני שיעורים ברציפות עם הפסקה בתורנות לשירותים, וסיפור בין השיעורים.

חזר מאושר ומלא חוויות- ה' יעזרנו הלאה שבס"ד הכל יחזור לשיגרה מתוך בריאות איתנה

• הוסף לסימניות
בתור מורה בביה"ס
עם כל הרצון הטוב והמשמעת הקפדנית
ילדים זה ילדים אין באמת אפשרות לשמור על מרחק לאורך כל שעות היום
אז נכון, יושבים רחוק, ההפסות כל 15 בנות בחדר ריק אחר, כל מקום מסומן ואין לצאת
בכל זאת, נדרשו ההורים לחתום שזה באחריותם הבלעדית

• הוסף לסימניות
בני הלך היום לכיתה. הגיעו 6 מתוך 24 תלמידים.

• הוסף לסימניות
שמעתי מחברה שהבן שלה חזר ללמוד בכיתה ח'
בתחילה כולם נזהרו מאוד על מסכות, מרחק וכו'
אבל אח"כ השתוללו, נגעו שיחקו בלי מסכות כדרכם של ילדים...

• תודה
Reactions: LO
  • הוסף לסימניות
אבל אח"כ השתוללו, נגעו שיחקו בלי מסכות כדרכם של ילדים...
הילדים לא שמרו על מרחק, הרביצו אחד לשני, עלו אחד על השני, ולא היתה אפשרות באמת לשמור על ההנחיות.
הבן שלי הלך היום לת"ת, וכשהוא חזר הוא סיפר, שבשיעור בכתה שמרו על מרחק, אולם בהפסקה שום ילד לא שמר על מרחק , כולם נגעו האחד בשני במשחק, כדרכם של ילדים.

זה היה צפוי :(

• הוסף לסימניות
הבן שלי חוזר מחר.. כתה ח'.
בנתיים קבלנו מסמך עם מדיניות מאד מחמירה.
2 שיעורים בני שעתיים כל אחד 10-12 3-5. מפוצלים ל2 קבוצות ו2 רבנים שיתחלפו ביניהם (גמרא עיון וגמרא בקיאות)
ללא תפילות, ללא אוכל, ללא הפסקות. כמובן בין השיעור הראשון והשני הם יחזרו להפסקה וארוחת צהריים בבית. מסכות מרגע שיוצאים מהבית עד החזרה.
האמת לא קל.... אבל לבן שלי זה מתאים והוא מאד שמח ומחכה למחר. בע"ה זכות התורה תעמוד להם.
המליצו מאד שלמי שזה לא מתאים, אם יש בקוצת סכון בבית או מישהו לא מרגיש טוב, אם לא שמרו בבית על הנחיות שלא נשלח. כמובן צריך לחתום שהכללים הועברו לילד וכי הוא ישמור על הנחיות.
בדרכי יושר בק"ס התחילו היום במתכונת כזאת,
הצרה הגדולה היא ההפסקות, ובאמת אין שם הפסקות גם לא לאכול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה