דרך כביש 5? אין אפשרות לקבל בקתבים או אבנים במצב בטוב באמצע הדרך?2 מגעים עם רכב עד כניסה למושב ואז הליכה רגלית
מחר בלילה היארצייט של יהושע בן נון ככה שזה לא כל כך משנה.(ויש אומרים שכלב אינו קבור שם אלא בנחלתו נחלת יהודה)
אני יבדוק מחרמתי שעות הכניסה? ממתי עד מתי?
גם אני לא נסעתי שם כי לא הייתי שםדרך כביש 5? אין אפשרות לקבל בקתבים או אבנים במצב בטוב באמצע הדרך?
פשוט אף פעם לא נסעתי על הכביש הזה.
זה אח שלי שכנע אותי לכתוב,מחר בלילה היארצייט של יהושע בן נון ככה שזה לא כל כך משנה.
באוטבובסים לא צריך לירשםאף אחד לא מבטיח שלא תקבל שום אבן, אבל אלפי יהודים נוסעים על האוטוסטראדה הזו כל יום בלא חשש. זה נחשב ציר ראשי מאד.
אם אתה מתכוון להגיע עם האוטובוס צריך להירשם. אם אתה מגיע לבד לא צריך להירשם.
אופס, טעות שלי בקשר לכלב שקברו באותו מקום, אבל למה באמת שייקבר בנחלת אפרים ולא בחברון אותה קיבל בעצמו?לא התבלבלו פה בין כלב ליהושע? (בם בני אתו דור, אבל זה לא כ"כ עוזר לעניננו) כלב קבור בחברון ואפשר לסוע לשם ברכב יהושע בן נון קבור בכפר פלסטיני בשומרון בטוח אפשר להגיע לשם ברכב?
כלב קבור בחברון? אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם עתניאל בן קנז?לא התבלבלו פה בין כלב ליהושע? (בם בני אתו דור, אבל זה לא כ"כ עוזר לעניננו) כלב קבור בחברון ואפשר לסוע לשם ברכב יהושע בן נון קבור בכפר פלסטיני בשומרון בטוח אפשר להגיע לשם ברכב?
כמובן אם אבטחהאפשר להגיע ברכב לכניסה לכפר שם יש חניה גדולה, ומשם הולכים ברגל
זה היה חדירה בלי תיאום, ביארצייט הכל מאובטח ולא שמענו שקרה משהו כמובן שתמיד צריך שמירה עליונהפורסם שמוישי קליינרמן (ישלח ה' ישועתו בקרוב) חטף אבן בקבר יהושע בן נון

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים