נספח לאתגר היסטוריה ישראלית • אתגר 68

• הוסף לסימניות
רעיון נוסף למי שרוצה/זוכר..

התרגיל המסריח

Default_A_cartoon_style_scene_of_Aryeh_Deri_from_Israel_solvin_3.jpg

• הוסף לסימניות
הכרזת העצמאות במדינת ישראל
צפה בקובץ המצורף 1711578
יש כאן כמה שמזכירים את ביבי בווריאציות אחרות... :LOL:
:cry:
סתם במאמר מוסגר, אם כבר, אז יש לאבא שלי דוד שנחטף (קצת אחרי שנולד). ולסבתא רבא שלי יש אחות שגם נחטפה בדרך לארץ...
המטכ"ל ב6 לאוקטובר (ערב שמחת תורה)
צפה בקובץ המצורף 1711644
אם זה לא היה כואב, זה היה מצחיק
:cry:

• הוסף לסימניות
תגידו אין אתגר שבועי היום?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@חנש

התכוונת לשאגת אריה- הוא זכאי וכו'?
לקח לי הרבה זמן להבין...
ובאמת כדאי שתסבירי, אנחנו לא מספיק אינטלגנטים בשביל להבין לבד.
הייתי בטוח שהכוונה היתה לבריחת האריה מגן החיות שהתרחשה בעזה תוך כדי מלחמת חרבות ברזל....

• הוסף לסימניות
בעקבות היצירות המדהימות על חטיפת ילדי תימן ניסיתי גם מזווית שונה (וגם כי נשארו לי טוקנים וחבל שילכו לפח ;))
Default_Realistic_photograph_of_a_fair_35yearold_man_with_a_co_0.jpg

Designer (27).jpeg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה