היפוך אפקט לאותיות באפטר

• פותח הנושא BBC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח אם תעזרו לי,
האם ישנו תוסף שהופך את האפקט ששמתי על האותיות להתחיל מימין לשמאל ולא להפך? ואם אין איך עושים את זה?
העלתי דוגמה כדי להסביר זאת, (שהשיניים ירדו לפני הבריאות)
תודה רבה!!
צפה בקובץ המצורף 200407

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 247.3 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
אם כותבים את המילים רגיל, ולא בסדר הפוך, ואח"כ בscale משנים רק את השמאלי ל -100,
לאחר מכן מוסיפים אנימייטור של scale וגם שם משנים אותו הדבר,
זה עושה את האינמציה מימין לשמאל

• הוסף לסימניות
או להשתמש בX FONT

• הוסף לסימניות
פשוט להכנס לאתר של ערן שטרן ולהוריד משם את האפקט המוכן של היברו טקסט, מעמוד ההורדות שם ולעקוב אחרי הוראות ההתקנה שם.
הנה קישור: http://www.sternfx.com/down-he
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
איך מתקינים את זה? כשאני פותחת את הקובץ בלי לחלץ אותו הנפתח לי החלון הזהצפה בקובץ המצורף 200665
וכשאני משחררת נפתח לי חלון של פתיחה באמצעות וכאני מנסה שיפתח באפטר נפתח לי חלון שיש שגיעה.
תודה מראש על העזרה פשוט זה יחסוך לי עבודה של שעות.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 81.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תחלצי את הקובץ ותעתיקי לתיקיית הפריסטים-(presets) שנמצאת בתיקיות של האפטר ב-program files, עכשיו זה נמצא בחלון האפקטים בתוכנה בתוך ה-presets, את יכולה למצוא את זה ע"י חיפוש בחלון האפקטים לפי המילים- hebrew text
זה בעצם כמו אפקט שאת מחילה על השכבה

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!!!
חסכתם לי עבודה של שעותתתתתת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה